Νεπάλ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 72 άνθρωποι

Νεπάλ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 72 άνθρωποι Facebook Twitter
0

Συνετρίβη στο Νεπάλ αεροπλάνο με 72 επιβαίνοντες, κοντά σε ποταμό. 

Τη συντριβή του αεροπλάνου ανακοίνωσε η Yeti Airlines, στην οποία ανήκε. Στην πτήση βρίσκονταν 68 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα. 

Το αεροπλάνο έπεσε στην περιοχή Ποχάρα, στο κεντρικό Νεπάλ. Εκτελούσε πτήση από το Κατμαντού και συνετρίβη κοντά στον ποταμό Σέτι. Ήδη έχουν ανασυρθεί 16 νεκροί από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. 

«Αναμένουμε ότι θα ανασύρουμε και άλλες σορούς. Το αεροπλάνο έγινε κομμάτια», δήλωσε στο Reuters ο Κρίσνα Μπαντάρι, εκπρόσωπος του στρατού του Νεπάλ. 

Στα social media αναρτήθηκαν βίντεο που φέρεται να είναι από το σημείο της συντριβής, από όπου υψώνεται πυκνός μαύρος καπνός και φλόγες.

Ακόμη γνωστό εάν υπάρχουν επιζώντες. «Επέβαιναν σε αυτό 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος… ομάδες διάσωσης μεταβαίνουν στο σημείο, δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή εάν υπάρχουν επιζώντες», δήλωσε νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της Yeti Airlines, Στουνταρσάν Μπαρταούλα.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM