ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά των «συμβούλων» για βελτιώσεις στο σώμα: Προτιμώ να «πέσω από γκρεμό»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τρέμω να κάνω το οτιδήποτε γιατί φοβάμαι μην κάνω λάθος Facebook Twitter
Instagram
0

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς στράφηκε πάλι στα social media για να μιλήσει αυτή τη φορά για τις επεμβάσεις αλλά και τον φόβο που αισθάνεται μήπως κάνει λάθη.

Αναρτώντας μία ημίγυμνη φωτογραφία της διερωτάται ποιος είναι ο ρόλος όλων αυτών των «συμβούλων» που προτείνουν βελτιώσεις στο σώμα. 

«Μόνο εγώ προσβάλλομαι ή μήπως όχι;» διερωτάται. «Ίσως να είμαι υπερευαίσθητη αλλά όπως και να 'χει προτιμώ να πέσω από γκρεμό παρά να ακούσω έναν γιατρό να μου λέει τη γνώμη του για το τι δεν είναι καλό στην εικόνα μου. Το πήρα το μάθημά μου. Υ.Γ φίλα τον λευκό μου πισινό». έγραψε η ποπ σταρ.

Σε άλλη ανάρτησή της, επανέρχεται στο θέμα της κηδεμονίας και μιλά για τις ανησυχίες, τους φόβους της και τις ανατριχιαστικές εμπειρίες της. Αναρτώντας μία φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο έχει ήδη στολίσει από τον Οκτώβριο, λέει μεταξύ άλλων ότι τώρα που είναι ελεύθερη φοβάται μην κάνει κάποιο λάθος.

«Τόσα χρόνια μου έλεγαν πάντα ότι αν πετύχω σε κάποια πράγματα, μπορεί να τελειώσει ... και δεν τελείωνε ποτέ (η κηδεμονία)! Δούλεψα τόσο σκληρά αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι όλο και πιο κοντά το τέλος είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που με φοβίζουν!»

«Άρχισα να το βιώνω όταν πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου για πρώτη φορά πριν από 4 μήνες και έχουν περάσει 13 χρόνια (από την τελευταία φορά)! Δεν έχω κάνει τίποτα για να μου φέρονται όπως το κάνουν τα τελευταία 13 χρόνια!  Έχω αηδιάσει από το σύστημα και εύχομαι να έμενα σε άλλη χώρα» συνεχίζει.

«Γιορτάζω τα Χριστούγεννα πολύ νωρίς φέτος.. γιατί γιατί όχι; Πιστεύω ότι κάθε λόγος για να βρεις περισσότερη χαρά στη ζωή σου είναι μια καλή ιδέα. Κύριε βοήθησε τις ψυχές της οικογένειάς μου αν δώσω ποτέ συνέντευξη», χαριτολογεί η ποπ σταρ.

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM