Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Lana Rhoades παραδέχεται πως, αν μπορούσε, θα έσβηνε όλες οι παλιές πορνό σκηνές της.

 

Η 24χρονη είναι σφοδρή επικρίτρια της βιομηχανίας ταινιών ενηλίκων και έχει μιλήσει πολλάκις και ανοιχτά για τις συνέπειες στη ζωή και την ψυχική υγεία που υπέστη η ίδια. 

 

Μιλώντας στον  Harry Jowsey και την εκπομπή podcast 'Tap In', η ίδια τόνισε πως θα ευχόταν να μπορούσε να διαγράψει τα βίντεο, όμως δυστυχώς δεν έχει τη δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο. 


«Σε πολλά από τα βίντεο αυτά δεν έχω τα δικαιώματα. Διαφορετικά πιθανότατα θα τα είχα σβήσει όλα μέχρι σήμερα» είπε χαρακτηριστικά. 


Ερωτηθείσα για το αν μετανιώνει το χρόο που πέρασε στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών, η Rhoades απαντά θετικά: «Ναι, μετανιώνω. Λέω ειλικρινά σε όλους πως αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα έδινα τα πάντα για να επανακτήσω την αξιοπρέπεια και το σεβασμό και για να μη με βλέπουν οι άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο». 


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rhoades μιλά για τις επιπτώσεις στην ψυχική της υγεία από τη ζωή της ως πορνοστάρ. 

 

Παλιότερα είχε αποκαλύψει πως ακόμα παλεύει να διαχειριστεί τις αναμνήσεις, ιδίως μιας συγκεκριμένης σκηνής ιδιαίτερα σκληρής για την ίδια, και πως ακόμη βρίσκεται σε άρνηση για τα πράγματα που έχει κάνει. 

 

Μάλιστα, έχει παραδεχτει πως αφότου παράτησε τη δουλειά αυτή, έγινε πολυεκατομμυριούχος, προειδοποιώντας άλλες γυναίκες να μην εμπλακούν στο θέαμα ενηλίκων προκειμένου να βγάλουν λεφτά.