Δύο Ινδοί μελλόνυμφοι έφτασαν στο γάμο τους αναγκαστικά με ευφάνταστο τρόπο, «πλέοντας» μέσα σε τεράστιο μαγειρικό σκεύος, στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης τους. 


Οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις προκάλεσαν χάος στο κρατίδιο της Κεράλα. Εικόνες από τα social media κατέγραψαν τους  μελλόνυμφους στριμωγμένους μέσα σε ένα αλουμινένιο σκεύος - σκάφος, με δύο επιπλέον άτομα να τους μετακινούν, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στον γάμο τους. 

 

Το ζευγάρι δανείστηκε το μαγειρικό σκεύος από ντόπιο ναό, λέγοντας πως ήταν «η μόνη διαθέσιμη επιλογή» για να μετακινηθούν. 
 

 

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις από τις κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 27 ανθρώπων στο συγκεκριμένο κρατίδιο. Παρόλα αυτά, η θεομηνία δε στάθηκε αρκετή για την αναβολή του γάμου του ζεύγους που ήταν αποφασισμένο να ανέβει τα «σκαλιά της εκκλησίας». 

 

Η νύφη και ο γαμπρός, αμφότεροι υγειονομικοί στο νοσοκομείο της Τσενγκανούρ, έφτασαν σώοι και ασφαλείς στον μικρό, μερικώς πλημμυρισμένο ναό, όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης -και γιρλάντες με λουλούδια όπως επιτάσσει η ινδουιστική γαμήλια παράδοση. «Μετατράπηκε σε ένα γάμο που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί» ανέφερε η νύφη στο τοπικό Asianet.

 

Με πληροφορίες από Guardian