Γυναίκα νοικιάζει τον άνδρα της για μαστορέματα στο σπίτι και οι δουλειές πηγαίνουν περίφημα

Γυναίκα νοικιάζει τον άνδρα της για μαστορέματα στο σπίτι και οι δουλειές πηγαίνουν περίφημα Facebook Twitter
0

Δεν μπορούν όλοι να ασχοληθούν με μαστορέματα και σκληρές δουλειές του σπιτιού.  Για κάποιους το να τρυπήσουν τον τοίχο για να τοποθετήσουν ένα ράφι φαντάζει «άθλος». Άλλοι απλώς βαριούνται να κάνουν αγγαρείες όπως το κούρεμα του γκαζόν. 

Με αυτά κατά νου, η Λώρα Γιανγκ σκέφτηκε πως ο σύζυγός της, ο Τζέιμς, είναι πραγματικός «μάστορας» που μπορεί να φανεί χρήσιμος σε πολλούς αφού, για παράδειγμα γνωρίζει πώς να φτιάχνει έπιπλα από ξύλο και να στήνει ένα σωρό απαραίτητες οικιακές κατασκευές. 

Και έτσι, ίδρυσε την υπηρεσία Rent My Handy Husband, «Νοικιάστε τον μαστρο-σύζυγό μου», μέσω της οποίας νοικιάζει τις υπηρεσίες του άντρα της σε όποιον χρειάζεται τη βοήθειά του. Και οι δουλειές πάνε από το καλό στο καλύτερο. 

Γυναίκα νοικιάζει τον άνδρα της για μαστορέματα στο σπίτι και οι δουλειές πηγαίνουν περίφημα Facebook Twitter

Ο Τζέιμς μπορεί να τοποθετεί τηλεοράσεις και να βάζει στη θέση τους τις κουρτίνες. Η Λώρα διαχειρίζεται τους λογαριασμούς τους στα social media. Τώρα πια η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που έχουν την πολυτέλεια να απορρίπτουν δουλειές. 

Η Λώρα είχε την έμπενυση για το Rent My Handy Husband αφότου άκουσε ένα podcast για έναν άνδρα που εξασφάλιζε το εισόδημά του από τη συναρμολόγηση επίπλων για άλλους ανθρώπους. Η Λώρα διαφήμισε τις υπηρεσίες του Τζέιμς στο Facebook και στην εφαρμογή Nextdoor και τα πράγματα πήραν την ανιούσα από εκεί και πέρα.

Τώρα, δέχονται αιτήματα από ανθρώπους που ζουν πάνω από 150 μίλια μακριά και ο Τζέιμς έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του σε αποθήκη για να αφιερώσει όλο τον εργάσιμο χρόνο του στο Rent My Handy Husband.

Υπήρξε ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για τον Τζέιμς όταν αφιερώθηκε στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Είναι σε θέση να είναι μπαμπάς πλήρους απασχόλησης για τα τρία παιδιά τους, δύο από τα οποία είναι στο φάσμα του αυτισμού.

Πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκε και ο ίδιος με αυτισμό. «Ο παππούς του ήταν μηχανικός με ειδίκευση στην πυρηνική τεχνολογία και πιστεύουν ότι και αυτός ανήκε στο φάσμα», δήλωσε η Λώρα. «Έχει πολύ μεθοδικό μυαλό και μπορεί να σκεφτεί έξω από το κουτί. Βλέπει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο».

Όσοι ζουν στις περιοχές Milton Keynes, Leighton Buzzard βορειοδυτικά του Λονδίνου, μπορούν να νοικιάσουν τις υπηρεσίες του Τζέιμς, μέσω του Rent My Handy Husband έναντι 46 ευρώ την ώρα.

Το ζευγάρι προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε άτομα άνω των 65 ετών, σε υπαλλήλους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, μεταξύ άλλων. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, ο Τζέιμς προσθέτει την τοποθέτηση των χριστουγεννιάτικων φωτεινών στολισμών στις γκάμα των υπηρεσιών του. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανοί στρατιώτες στις μάχες στην Ουκρανία, λέει γερμανικό ηχητικό - Σχεδιάζουν χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, λέει η Μόσχα

Διεθνή / Βρετανοί στρατιώτες στις μάχες στην Ουκρανία, λέει γερμανικό ηχητικό - Σχεδιάζουν χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, λέει η Μόσχα

Παιχνίδια πολέμου ανάμεσα σε Λονδίνο, Μόσχα και Βερολίνο - Η διαρροή συνομιλίας Γερμανών στρατιωτικών για το σύστημα Taurus - Το χτύπημα στην γέφυρα Κερτς και η οργή των Βρετανών για τους Γερμανούς
NEWSROOM
Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: «Κωνσταντινούπολη, ο σεβντάς μας», το νέο σποτ του υποψηφίου Μουράτ Κουρούμ

Διεθνή / Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: «Κωνσταντινούπολη, ο σεβντάς μας», το νέο σποτ του υποψηφίου Μουράτ Κουρούμ

Ο έμπιστος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις δημοτικές εκλογές άρχισε να χρησιμοποιεί το σύνθημα «Θα έρθει ο Απρίλιος και τα πρόσωπα θα χαμογελάσουν»
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Το Μπάκιγχαμ αναβαθμίζει την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον: Θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά

Διεθνή / Το Μπάκιγχαμ αναβαθμίζει την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον: Θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά

Το βασιλικό πρωτόκολλο επιτρέπει μόνο στους εκ γενετής γαλαζοαίματους να απονέμουν τιμητικές διακρίσεις - Η αλλαγή που μελετά το παλάτι για τις εξ αγχιστείας γαλαζοαίματες, Κέιτ Μίντλετον και βασίλισσα Καμίλα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ