Εξιτήριο για τον Μπερλουσκόνι: «Η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου»

Εξιτήριο για τον Μπερλουσκόνι: «Η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου» Facebook Twitter
0

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλα του Μιλάνου, όπου νοσηλευόταν από τις 3 Σεπτεμβρίου λόγω κορωνοϊού.

«Ήταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου. Κατάφερα, όμως, να ξεπεράσω και αυτή», δήλωσε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «τον βοήθησε να θεραπευθεί και η μεγάλη υποστήριξη και αγάπη των Ιταλών, ιδίως τις πρώτες τρεις, δύσκολες ημέρες της ασθένειας».

Εξιτήριο για τον Μπερλουσκόνι: «Η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου» Facebook Twitter

Παράλληλα, κάλεσε όλους τους πολίτες να σεβαστούν τους κανόνες πρόληψης και προφύλαξης, υπενθυμίζοντας ότι είχε απευθύνει σχετική έκκληση και πριν αρρωστήσει.

«Συμπαραστέκομαι σε όλους τους ασθενείς του κορωνοϊού και στις οικογένειές τους», κατέληξε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να ξεπεράσει την πνευμονία που αντιμετώπιζε και αναμένεται να μείνει σε αυτοπεριορισμό στη βίλα του έξω από το Μιλάνο μέχρι να προκύψει αρνητικός σε δύο τεστ για την covid 19.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM