Εντολή Μπάιντεν στον στρατό των ΗΠΑ: Αναχαιτίστε τους πυραύλους του Ιράν

Εντολή Μπάιντεν στον στρατό των ΗΠΑ: Αναχαιτίστε τους πυραύλους του Ιράν Facebook Twitter
Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ / Φωτ. ΕΡΑ (αρχείου)
0

Εντολή για αναχαίτηση πυραύλων του Ιράν εναντίον του Ισραήλ έδωσε ο Τζο Μπάιντεν στον στρατό των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις βρίσκονται στην «αίθουσα εκτάκτων καταστάσεων» («Situation Room») του Λευκού Οίκου και παρακολουθούν «την ιρανική επίθεση εναντίον του Ισραήλ», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Σον Σάβετ στο Χ.  

Ο Σάβετ έγραψε ότι ο Μπάιντεν και η Χάρις λαμβάνουν ενημερώσεις από την ομάδα εθνικής ασφάλειας. Ο Αμερικανός πρόεδρος «έδωσε εντολή στον αμερικανικό στρατό να βοηθήσει την άμυνα του Ισραήλ κατά των ιρανικών επιθέσεων και να καταρρίψει πυραύλους με στόχο το Ισραήλ», πρόσθεσε. 

Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη ισραηλινές υπηρεσίες διάσωσης, μετέδωσε ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά στο Τελ Αβίβ μετά την ιρανική πυραυλική επίθεση. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM