LIVE!

Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair

Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair Facebook Twitter
7
Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair Facebook Twitter

Πανικό στον αέρα έζησαν οι 148 επιβάτες που βρέθηκαν στην πτήση της Ryanair, με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας.

 

Μισή ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα όργανα του αεροσκάφους ανέφεραν εκδήλωση πυρκαγιάς.

 

Οι πιλότοι έκαναν αμέσως στροφή και το αεροσκάφος πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο από όπου απογειώθηκε.

 

Το αεροδρόμιο ενεργοποίησε το σχέδιο έκτακτης κατάστασης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα.

«Υπήρξε συναγερμός, αλλά δεν υπήρξε τελικά φωτιά», δήλωσε εκπρόσωπος των αρχών του αεροδρομίου.

 

 

Διεθνή
7

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑΤΟ

Διεθνή / O Τραμπ λέει ότι θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία - «Φέρθηκε απαίσια»

Αιτία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου φέρεται να είναι το γεγονός πως η Ισπανία δεν επέτρεψε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ισπανικές βάσεις για τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν
THE LIFO TEAM
Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρ΄πεια της Ευρώπης;

Διεθνή / Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρέπεια της Ευρώπης;

Η άρνηση της Ισπανίας να επιτρέψει τη χρήση των βάσεων Rota και Morón για τις πρόσφατες αμερικανο-ισραηλινές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή (αρχές 2026) αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές διπλωματικές κινήσεις μέλους του ΝΑΤΟ τις τελευταίες δεκαετίες.
THE LIFO TEAM
Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Διεθνή / Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Το Εφετείο της Αγγλίας έκρινε ότι η συμφωνία που υποχρεώνει το Zaha Hadid Architects να διατηρεί το όνομα της ιδρύτριάς του και να καταβάλλει 6% των εσόδων του στο Zaha Hadid Foundation μπορεί να τερματιστεί με εύλογη προειδοποίηση, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή επαναδιαπραγμάτευση ή αλλαγή ονόματος.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά δεν αισθάνομαι ασφαλής με εταιρείες που αψηφούν εντολές ή συστάσεις να μην ταξιδέψουν, ενώ μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες συμμορφώνονται. Το ότι δε μιλάει το προσωπικό δε μου λέει κάτι.
ειναι λίγο αστείο να πιστέυει κάποιος οτι επειδή ειναι low cost εταιρία οι κανόνες ασφαλείας πριν ή κατα τη διάρκεια της πτήσης ειναι διαφορετικές απο κεις της aegean , Ολυμπιακης , British whatever .... λέτε να συνέβαινε κάτι τέτοιο και το προσωπικό , πιλότοι - αεροσυνοδοι κτλ , να δεχόταν να κάνουν τέτοιες πτήσεις καθημερινά ? Σταματήστε επιτέλους να παρουσιάζεται τις πτήσεις της συγκεκριμένης εταιρία ως πτήσεις ενδεχόμενου θανάτου , ελεος δλδ . Προφανώς και οι φθηνές της εταιρίας βασίζονται σε αλλου τύπου πολιτική την οποία ακολουθουν αρκετές εταιρίες στον κόσμο ( λιγοτερο προσωπικό , λιγότερα γραφεία , ιντερνετικά check in , μικρότερα αεροδρόμια , ωρες πτήσεως οχι σε ωρες αιχμής , απουσία free γευμάτων , χρεώσεις αποσκευών , χρεώσεις θέσεων κτλ ) Μη ξεχνατε οτι και η easy jet καπως έτσι ξεκίνησε και ο ιδιοκτητης της εχει φτάσει να ειναι ενας απο τους πιο πλούσιος ανθρωπους στην Αγγλία και ποτέ δεν έχει συμβεί αεροπορικό δυστήχημα με την εν λογω εταιρία .
Και σε τελικη αναλυση οι κανονες ασφαλειας ειδικα για πτησεις εντος ΕΕ και ΗΠΑ ειναι τοσο αυστηρες που αν υπηρχε το παραμικρο κενο ασφαλειας σε αυτες τις εταιρειες απλα θα ηταν banned σε ολες τις χωρες.
Μια χαρά εταιρίες είναι και η Ryanair και η EasyJet. Έχουν χαμηλές τιμές γιατί έχουν περιορίσει το κόστος τους (Γι αυτό προτιμάνε μικρά αεροδρόμια). Και έχουν πολύ καλό στόλο και οι δύο (~5 ετών αεροπλάνα)