Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair

Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair Facebook Twitter
7
Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair Facebook Twitter

Πανικό στον αέρα έζησαν οι 148 επιβάτες που βρέθηκαν στην πτήση της Ryanair, με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας.

 

Μισή ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα όργανα του αεροσκάφους ανέφεραν εκδήλωση πυρκαγιάς.

 

Οι πιλότοι έκαναν αμέσως στροφή και το αεροσκάφος πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο από όπου απογειώθηκε.

 

Το αεροδρόμιο ενεργοποίησε το σχέδιο έκτακτης κατάστασης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα.

«Υπήρξε συναγερμός, αλλά δεν υπήρξε τελικά φωτιά», δήλωσε εκπρόσωπος των αρχών του αεροδρομίου.

 

 

Διεθνή
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως σκότωσαν δύο διοικητές των ιρανών Φρουρών της Επανάστασης

Διεθνή / Ιράν: Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως σκότωσαν δύο διοικητές των Φρουρών της Επανάστασης

Πρόκειται για τον διοικητή του Παλαιστινιακού Σώματος της Δύναμης Κοντς και έναν διοικητή του ειδικού σώματος των Φρουρών που διεξάγει επιχειρήσεις στο εξωτερικό - Βίντεο των IDF
LIFO NEWSROOM
Αποκλεισμός από την για 40 χρόνια: Οι απελάσεις είναι η τελευταία κίνηση της Ρωσίας να «καθαρίσει» την Ουκρανία

Διεθνή / Αποκλεισμός για 40 χρόνια: Οι απελάσεις είναι η τελευταία κίνηση της Ρωσίας να «καθαρίσει» την Ουκρανία

Η ιστορία του διευθυντή τοπικού σχολείου, ο οποίος μεταφέρθηκε στη Γεωργία με χειροπέδες μαζί με την οικογένειά του, αφού αρνήθηκε να διδάξει το ρωσικό πρόγραμμα σπουδών
LIFO NEWSROOM
Ήρωας ή Προδότης: Νέο άγαλμα του Τζόρτζ Ουάσινγκτον στην καρδιά του Λονδίνου προκαλεί αντιδράσεις

Διεθνή / «Ήρωας ή Προδότης»: Άγαλμα του Τζόρτζ Ουάσινγκτον στην καρδιά του Λονδίνου προκαλεί αντιδράσεις

Ένα άγαλμα του Τζορτζ Ουάσινγκτον επιστρέφει ανανεωμένο στην Πλατεία Τραφάλγκαρ. Τι σημαίνει η παρουσία του Αμερικανού επαναστάτη ήρωα δίπλα σε Βρετανούς βασιλείς και ναυάρχους;
LIFO NEWSROOM
Νέες κυρώσεις Τρραμπ με σκοπό την υπονόμευση της στρατιωτικής μηχανής του Ιράν

Διεθνή / Νέες κυρώσεις Τραμπ με σκοπό την υπονόμευση της στρατιωτικής μηχανής του Ιράν

Η κυβέρνηση Τραμπ στοχοποιεί κινεζικές επιχειρήσεις, έναν Κινέζο υπήκοο και ένα φορτηγό πλοίο για εμπλοκή σε μεταφορά στρατιωτικής τεχνολογίας προς το Ιράν, εν μέσω της κλιμακούμενης σύρραξης με το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά δεν αισθάνομαι ασφαλής με εταιρείες που αψηφούν εντολές ή συστάσεις να μην ταξιδέψουν, ενώ μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες συμμορφώνονται. Το ότι δε μιλάει το προσωπικό δε μου λέει κάτι.
ειναι λίγο αστείο να πιστέυει κάποιος οτι επειδή ειναι low cost εταιρία οι κανόνες ασφαλείας πριν ή κατα τη διάρκεια της πτήσης ειναι διαφορετικές απο κεις της aegean , Ολυμπιακης , British whatever .... λέτε να συνέβαινε κάτι τέτοιο και το προσωπικό , πιλότοι - αεροσυνοδοι κτλ , να δεχόταν να κάνουν τέτοιες πτήσεις καθημερινά ? Σταματήστε επιτέλους να παρουσιάζεται τις πτήσεις της συγκεκριμένης εταιρία ως πτήσεις ενδεχόμενου θανάτου , ελεος δλδ . Προφανώς και οι φθηνές της εταιρίας βασίζονται σε αλλου τύπου πολιτική την οποία ακολουθουν αρκετές εταιρίες στον κόσμο ( λιγοτερο προσωπικό , λιγότερα γραφεία , ιντερνετικά check in , μικρότερα αεροδρόμια , ωρες πτήσεως οχι σε ωρες αιχμής , απουσία free γευμάτων , χρεώσεις αποσκευών , χρεώσεις θέσεων κτλ ) Μη ξεχνατε οτι και η easy jet καπως έτσι ξεκίνησε και ο ιδιοκτητης της εχει φτάσει να ειναι ενας απο τους πιο πλούσιος ανθρωπους στην Αγγλία και ποτέ δεν έχει συμβεί αεροπορικό δυστήχημα με την εν λογω εταιρία .
Και σε τελικη αναλυση οι κανονες ασφαλειας ειδικα για πτησεις εντος ΕΕ και ΗΠΑ ειναι τοσο αυστηρες που αν υπηρχε το παραμικρο κενο ασφαλειας σε αυτες τις εταιρειες απλα θα ηταν banned σε ολες τις χωρες.
Μια χαρά εταιρίες είναι και η Ryanair και η EasyJet. Έχουν χαμηλές τιμές γιατί έχουν περιορίσει το κόστος τους (Γι αυτό προτιμάνε μικρά αεροδρόμια). Και έχουν πολύ καλό στόλο και οι δύο (~5 ετών αεροπλάνα)