Ινδονησία: Αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ, λίγο μετά την απογείωση

Ινδονησία: Αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ, λίγο μετά την απογείωση Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Ένα αεροσκάφος στην Ινδονησία χάθηκε από τα ραντάρ, λίγο μετά την απογείωση, σύμφωνα με πληροφορίες.


Το υπουργείο Μεταφορών της χώρας ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Η επικοινωνία με την πτήση της Sriwijaya Air χάθηκε λίγο μετά την απογείωση από την Τζακάρτα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 


Στο αεροπλάνο επέβαιναν 59 άνθρωποι, ανάμεσά τους πέντε παιδιά και ένα βρέφος, σύμφωνα με την εφημερίδα Republika της Ινδονησίας.

Σύμφωνα με το flightradar24, το αεροσκάφος έχασε 10.000 πόδια μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, περίπου τέσσερα λεπτά έπειτα από την απογείωση.


Το αεροπλάνο, ένα Boeing 737-500 σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, έδωσε τελευταίο στίγμα ανοιχτά της ακτής βόρεια από την Τζακάρτα. Προορισμός της πτήσης ήταν η πόλη Ποντιάνακ.

Με πληροφορίες από DW

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM