Κωμικοί έκαναν φάρσα στον Τραμπ- Αγόρασαν το domain DonaldJTrump2024.com, πριν το προλάβει

Κωμικοί έκαναν φάρσα στον Τραμπ- Αγόρασαν το domain DonaldJTrump2024.com, πριν το προλάβει Facebook Twitter
Κωμικοί έκαναν φάρσα στον Τραμπ- Αγόρασαν το domain DonaldJTrump2024.com, πριν το προλάβει (EPA)
0

Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αποφασίσει να ξαναθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024 θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα τεχνικό ζήτημα. Οι κωμικοί Jason Selvig και Davram Stiefler έχουν ήδη αγοράσει το domain DonaldJTrump2024.com

«Έχουμε το domain DonaldJTrump2024.com», έγραψαν στο Twitter οι κωμικοί, γνωστοί ως The Good Liars, αναρτώντας και σχετικό βίντεο, που το αποδεικνύει.

Ο Τραμπ έχασε στις αμερικάνικες εκλογές από τον Δημοκρατικό Τζο Μπαίντεν, αν και ακόμα έχει έναν δισταγμό να παραδεχτεί την ήττα του, προκαλώντας προβλήματα στην ομαλή μετάβαση της εξουσίας.

Οι προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων ονομαστικά για νομικές προσπάθειες, που αφορούν σε ανακαταμέτρηση ψήφων, έχουν αποδειχθεί, ωστόσο, ότι ωφελούν την πολιτική καριέρα του Τραμπ μετά τον Λευκό Οίκο.

Πολλοί δε, αναμένουν ότι σύντομα θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του αμερικανικού λαού για τις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο, θα βρει μπροστά του τους δύο κωμικούς.

Το σάιτ DonaldJTrump2024.com ανοίγει με φωτογραφία του Τραμπ και τα λόγια «Έχασα τις εκλογές του 2020» στην κεντρική σελίδα ενώ ένα μπάνερ γράφει «Κάντε κλικ εδώ για να δωρίσετε χρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με την νομική μου ομάδα!».

Επίσης στο σάιτ μπορεί κανείς δει επιμέρους tabs όπως «Ο Τραμπ έχασε», «Ο Τραμπ είναι αποτυχημένος» και «ο Τραμπ έχασε τις εκλογές». 

Κωμικοί έκαναν φάρσα στον Τραμπ- Αγόρασαν το domain DonaldJTrump2024.com, πριν το προλάβει Facebook Twitter
Tο site DonaldJTrump2024.com

Ο Selvig και ο Stiefler, όμως, προσφέρθηκαν να δώσουν ένα άλλο domain στον πρόεδρο: «if you tweet 'My name is Donald Trump and I lost the 2020 election by A LOT. I am a loser. SAD! («αν κάνετε tweet» Το όνομά μου είναι Ντόναλντ Τραμπ και έχασα με μεγάλη διαφορά τις εκλογές του 2020. Είμαι ένας αποτυχημένος. ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ!').

Οι δύο κωμικοί, δεν είναι οι μόνοι που «χτυπούν» τον Αμερικανό πρόεδρο με φάρσες. Από την Τετάρτη, το loser.com κατευθύνει τους χρήστες στη σελίδα του Wikipedia του Τραμπ.

Στο djtrumplibrary.com, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν έναν οπτικά εντυπωσιακό σάιτ που υπόσχεται μεταξύ άλλων ένα «Μνημείο Covid» και ένα «Τείχος της Εγκληματικότητας».

Στους χρήστες προσφέρεται επίσης η λειτουργία ενός «Hall of Enablers», όπου μεταξύ αυτών, τιμώνται γερουσιαστές, κυβερνήτες και τα μέσα ενημέρωσης.

Αλλά και ένα «Criminal Records Room», στο οποίο θα μελετήσουν το «Tax Evasion 101» (Φοροδιαφυγή 101).

Σύμφωνα με την Fast Company, η βιβλιοθήκη αυτή «σχεδιάστηκε από έναν αρχιτέκτονα με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος (αλλά ο οποίος) δεν έχει καθυστερήσει καθόλου στο να μετατρέψει τις πιο αμφιλεγόμενες και διχαστικές στιγμές της εποχής του Τραμπ στο Οβάλ γραφείο, σε αιχμηρά σχόλια για τις πολιτικές και την προσωπικότητά του».

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM