Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Teenage bad girl
0

Βερολίνο θυμίζει αυτήτην εβδομάδα η Αθήνα, αφού τα guest gigsπραγματικά ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο.Μπορεί δηλαδή να μην πέσουμε πάνω στονRichie Hawtin όταν πάμε στο Θρι-Σίξτυ τουΓκαζιού να πάρουμε τα βινυλιάκια μας,αλλά κάλλιστα μπορεί να τύχει να φάμετους κολοκυθοκεφτέδες μας με τον Format Bαπέναντι να προσπαθεί να αποκωδικοποιήσειτο μεσημεριάτικο μενού μιας ελληνικήςταβέρνας ή, ακόμη καλύτερα, να δούμε τονDrums of Death να τρομάζει τα σθεναράυπερασπιζόμενα τις αξίες τους emo.Επειδή όμως όλα αυτά ανήκουν, προς τοπαρόν, στη σφαίρα της φαντασίας, ας δούμετι πραγματικά θα συμβεί ΤηνΠέμπτη 27 Νοεμβρίου τα Fatal parties τουVanilla Project καλούν στα decks τους τουςFormat B. Οι Franziskus Sell & Jakob Hildenbrandκυκλοφόρησαν μόλις το ντεμπούτο άλμπουμτους Steam Circuit με τη Highgrade, το οποίοκινείται στο συνηθισμένο minimal techno μοτίβοτης εποχής Την ίδια βραδιά στοKalua θα βρεθεί ο Fred Falke, έναςπαραγωγός που έχει καταφέρει να αναδειχθείλόγω των πολλών remixes που έχει πραγματοποίησεσε acts όπως οι Eric Prydz, Hot Chip, Justice, Digitalism,Cassious, Jamiroquai. Αγαπημένο είναι αυτό στοGolden Cageτου The WhitestBoy Alive Την Παρασκευή η λίστα μετους διεθνείς επισκέπτες αυξάνεται.Στα decks του K44 θα βρεθεί ο μυστηριώδηςτύπος Drums Of Death, ο οποίος έχει τραβήξειτα φώτα της δημοσιότητας τόσο για τοιδιόρρυθμο make-up του όσο και για τοσατανικό τρόπο με τον οποίο ερμηνεύειμέσα από τα remixes του τις δουλειές άλλων.Αποκτήστε οπωσδήποτε το remix που έχεικάνει στο Council Estate του Tricky καιθα με θυμηθείτε (ίσως ο τελευταίοςοφείλει να τον επισκεφτεί μετά το liveτου στο Fuzz την ίδια βραδιά). To live του θαανοίξει το DJ set του Subtekk Την ίδια ημέρα το Bios αποκτάένα soul ηχητικό μοτίβο με καλεσμένο τον Norman Jay και το Venue καλεί τονTocadisco, o οποίος, ανάμεσα σε άλλα, έχειπεράσει προσφάτως και το «Sunglasses at Night» του Tiga μέσα από ένα πιο upbeat φίλτρο. Οι Zero db της Ninja Tuneκατευθύνονται στο Art House, η Mad Kateστο Spookshow party του Γιώργου Φακίνουστο Second Skin, ενώ την ίδια στιγμή τοVanilla Project δονείται υπό τους drum'n'bassρυθμούς του Loxy. Το Plastik πραγματοποιείτο δεύτερο Crashtest party της σεζόν, μεκαλεσμένο το δίδυμο των Teenage Bad Girl.Οι Greg Kazubtski και Guillaume Manbell θα μας δώσουνμια ισχυρή δόση γαλλικού electro To Σάββατο 29 Νοεμβρίου, το ΦεστιβάλYuria του Vinyl Microstore πραγματοποιείεπιτέλους το party του με καλεσμένο τονAndy Blake στα decks του Art House και η KlikRecords μας καλεί στο party Staring Into Space μετους Reinhard Voigt, Justus Kohncke, Nikos Diamantopoulos,Nikko Patrelakis, Aris Kokou, Liberto και George Kyriakou σταdecks. Η είσοδος θα γίνεται μόνο μεπροσκλήσεις, ενώ το event θα πραγματοποιηθείστο νέο κτίριο της εταιρείας BSB στηνέξοδο της Αττικής οδού, στην εθνική οδό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

Πολιτισμός / Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

«Έγραψαν για Αυτήν» είναι ο τίτλος της ανθολογίας για την Ελευσίνα με κείμενα των Φλωμπέρ, Βιρτζίνια Γουλφ, Χάουπτμαν, Πάουντ, Σικελιανού, Αρτώ, Καμύ, Μύλλερ, Σεφέρη, Ρίτσου κ.ά.
THE LIFO TEAM
Η σύχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Η σύγχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία με έκθεση τέχνης στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το ταξίδι της περιοδεύουσας έκθεσης του Art in Embassies ξεκίνησε στην Αθήνα με έργα γνωστών Αμερικανών καλλιτεχνών και μηνύματα υπέρ της ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ