Killers of the Flower Moon: Νέο τρέιλερ λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα

Killers of the Flower Moon: Νέο τρέιλερ λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα Facebook Twitter
0

Λίγες ώρες μόνο ώρες από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Killers of the Flower Moon» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν, η ταινία «Killers of the Flower Moon» αφηγείται την αληθινή ιστορία των μαζικών δολοφονιών των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 μέσα από το ειδύλλιο του Enerest Burkhart (Λεονάρντο Ντι Κάπριο), ανιψιό ενός ισχυρού ντόπιου ιδιοκτήτη ράντσου (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) και της Mollie Kyle (Λίλι Γκλάντστοουν).

Το «Killers of the Flower Moon» περιγράφεται ως ένα «επικό γουέστερν, όπου η πραγματική αγάπη διασταυρώνεται με την ανείπωτη προδοσία». Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Μάρτιν Σκορτσέζε και του Έρικ Ροθ σε μουσική του πρώην κιθαρίστα και τραγουδοποιού του συγκροτήματος The Band, Ρόμπι Ρόμπερτσον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM