Στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Έπεσε στο συνέδριο του ΕΛΚ

Στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Έπεσε στο συνέδριο του ΕΛΚ Facebook Twitter
0

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται, αφού είχε μια πτώση στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κροατία, μεταδίδουν ΜΜΕ.

Το ατύχημα συνέβη χθες Πέμπτη, στη λήξη του συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ, έγραψαν η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera και άλλα ΜΜΕ.

Ο 83χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αναμένεται να παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες στην κλινική La Madonnina στο Μιλάνο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Άλλα ΜΜΕ, μεταξύ αυτών το πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos, επικαλέστηκαν πηγές από το κόμμα του Μπερλουσκόνι Forza Italia, οι οποίες σημειώνουν ότι ο βετεράνος πολιτικός δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

«Δεν υπήρξαν κατάγματα στο ισχίο, στην κλείδα, στο οστό της κνήμης ούτε σε άλλα οστά» σημειώνουν οι πηγές.

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ απλό μώλωπα», συμπλήρωσαν οι πηγές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ, dpa

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΜΕΝΕΙ

Διεθνή / Χαμενεΐ μετά τις νέες επιθέσεις Ιράν και ΗΠΑ: «Το σχέδιο του εχθρού είναι να δημιουργήσει διχασμούς για να αντισταθμίσει τις ήττες»

Εκτεταμένες επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο με νεκρούς - Προειδοποιήσεις της Τεχεράνης μετά τα «αμυντικά» χτυπήματα των ΗΠΑ και παρέμβαση Κάλας για «πολύ επικίνδυνη ζώνη»
THE LIFO TEAM
Piper Rockelle: Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί του YouTube γίνεται 18 μπροστά σε εκατομμύρια θεατές;

Διεθνή / Piper Rockelle: Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί του YouTube γίνεται 18 μπροστά σε εκατομμύρια θεατές;

Η Piper Rockelle μεγάλωσε ως παιδί-σταρ του YouTube, έγινε εμπορικό πρόσωπο πριν ενηλικιωθεί και τώρα βγάζει εκατομμύρια στο OnlyFans. Η ιστορία της δεν αφορά μόνο την ίδια, αλλά μια ολόκληρη μηχανή που έμαθε πρώτα να πουλά την παιδικότητα και μετά την ενηλικίωσή της.
THE LIFO TEAM