Η Ινδία δηλώνει προσηλωμένη στη συμφωνία για το κλίμα παρά την αποχώρηση των ΗΠΑ

Η Ινδία δηλώνει προσηλωμένη στη συμφωνία για το κλίμα παρά την αποχώρηση των ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Η Ινδία παραμένει δεσμευμένη στη συμφωνία για την κλιματική αλλαγή που επιτεύχθηκε στο Παρίσι το 2015, τόνισε σήμερα ο ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, μετά τις δηλώσεις του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποχωρήσουν από την παγκόσμια συμφωνία.


Νωρίτερα, ο υπουργός Ενέργειας της χώρας, Πιγούς Γκόγιαλ, είχε δηλώσει ότι η Ινδία παραμένει προσηλωμένη στη συμφωνία του Παρισιού για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι άλλες χώρες.

Επίσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος της Ινδίας Χαρς Βαρντχάν δήλωσε ότι η χώρα του, που είναι τρίτη παγκοσμίως στις εκπομπές αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, έχει δεσμευθεί να εξασφαλίσει ότι θα κάνει το καλύτερο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM