Sweet Sounds Of Heaven: Το νέο τραγούδι των Rolling Stones- Συνεργασία με Lady Gaga και Stevie Wonder

Sweet Sounds Of Heaven: Το νέο τραγούδι των Rolling Stones- Συνεργασία με Lady Gaga και Stevie Wonder Facebook Twitter
Φωτ.: Daniel Dal Zennaro/EPA
0

Οι Rolling Stones, η Lady Gaga και ο Stevie Wonder ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα νέο τραγούδι, το «Sweet Sounds Of Heaven», που είναι εμπνευσμένο από γκόσπελ. 

Οι Rolling Stones δημοσίευσαν το τραγούδι, από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Hackney Diamonds", στο YouTube. Στο τραγούδι, ο Mick Jagger, ο Keith Richards, ο Ronnie Wood και ο Steve Jordan πλαισιώνονται από τον Wonder στο πιάνο, και τα φωνητικά της Lady Gaga.

Το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, είναι το πρώτο του συγκροτήματος εδώ και 18 χρόνια, από το  "A Bigger Bang" του 2005. Είναι, επίσης, ο πρώτος δίσκος χωρίς τον ντράμερ Charlie Watts, που πέθανε το 2021. 

Η τυχαία συνεργασία Rolling Stones - Lady Gaga

Όπως γίνεται γνωστό, η συνεργασία με την Lady Gaga ήταν ένα χαρούμενο ατύχημα. Η τραγουδίστρια ήταν στο ίδιο κτίριο με το συγκρότημα καθώς εργαζόταν για την ταινία "Joker: Folie à Deux", όταν την ενημέρωσαν πως «θέλει να τη δει ο Mick». 

«Ξέρω μόνο έναν Mick και έτσι πήγα στο στούντιο στην άλλη άκρη του διαδρόμου και άνοιξα την πόρτα. Ήταν σαν μία πύλη στο 1970. Είδα τον Mick, τον Keith και τον Ronnie. Ο Stevie Wonder ήταν μαζί με τους μουσικούς. Οικογένεια και φίλοι άκουγαν από τα μεγάφωνα» σημείωσε η ίδια η Lady Gaga, ενημερώνοντας τους followers της στο Instagram για το πώς συμμετείχε στο τραγούδι. 

Και ενώ άκουγαν το κομμάτι, ο Jagger τη ρώτησε αν θέλει να μείνει και τελικώς κάποιος της έδωσε ένα μικρόφωνο. 

«Ο Mick στεκόταν από πάνω μου και μου είπε, χαμογελώντας, "πήγαινε και κάνε τα δικά σου". Άκουσα τη μουσική και έγραφα με μανία, προσπαθώντας να μάθω τη μελωδία και στη συνέχεια έκανα freestyle και τραγούδησα».

«Τραγούδησα με έναν τρόπο που δεν έχω ξανατραγουδήσει» σημείωσε και αναφέρθηκε στη συγκίνησή της, καθώς έγινε «μάρτυρας της ιστορίας της μουσικής» και αισθάνθηκε λες και βρισκόταν στον Παράδεισο. 

Όσον αφορά στο άλμπουμ, ο Mick Jagger επεσήμανε πως είναι ένα μείγμα από ερωτικά τραγούδια, μπαλάντες και κλασικό ροκ.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, όπου ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του άλμπουμ των Rolling Stones, ο Jagger εξήγησε πώς προέκυψε το project. «Ήμασταν αρκετά τεμπέληδες και τότε ξαφνικά είπαμε: "Ας κάνουμε έναν δίσκο και ας δώσουμε μια προθεσμία"». 

Μπήκαν στο στούντιο τον Δεκέμβριο και έκοψαν 23 κομμάτια, ολοκληρώνοντας το άλμπουμ τον Φεβρουάριο. 

Με πληροφορίες από USA Today

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Πολιτισμός / Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Ο οίκος Vivienne Westwood υπερασπίστηκε την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ευκαιρία πολιτισμικού διαλόγου και αμοιβαίας κατανόησης»
LIFO NEWSROOM
«Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

Πολιτισμός / «Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

«Τα διακυβεύματα ήταν τεράστια. Όλοι ήμασταν σε ένταση. Είχαμε ξοδέψει πέντε χρόνια και 200 εκατομμύρια δολάρια» - Ο παραγωγός του «Τιτανικού» γράφει για την εποχή δημιουργίας της ταινίας που «έσπασε» ταμεία και απέσπασε 11 βραβεία Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδερφή της

Πολιτισμός / Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδελφή της

«Αν και αυτά τα εντυπωσιακά πορτρέτα έχουν εκτεθεί πολλές φορές τα τελευταία 250 χρόνια, θα είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε επιτέλους τη Μαρία Αντουανέτα όπως ήταν πραγματικά, και όχι να τη συγχέουμε με την αδελφή της», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου Τέχνης και Ιστορίας στη Γενεύη
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Βίλα Γκέτι: Παρουσίαση για την παραγωγή αρώματος στην Πύλο στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού

Πολιτισμός / Μια αρχαιολόγος έχει βρει πώς μύριζαν τα αρώματα στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Θα μιλήσει για αυτό σε μια διάλεξη

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο - Βίλα Γκέτυ και αποτελεί μέρος της περιοδικής έκθεσης «The Kingdom of Pylos», την πρώτη μεγάλη έκθεση στη Βόρεια Αμερική αφιερωμένη στον Μυκηναϊκό πολιτισμό.
LIFO NEWSROOM
Ο Γούντι Άλεν θυμάται τη Νταϊάν Κίτον

Πολιτισμός / Ο Γούντι Άλεν αποχαιρετά τη Νταϊάν Κίτον

«Με την πάροδο του χρόνου έκανα ταινίες για ένα μόνο κοινό, τη Νταϊάν Κίτον. Δεν διάβασα ποτέ καμία κριτική για τη δουλειά μου και με ενδιέφερε μόνο η γνώμη της Κίτον», γράφει ο Άλεν σε κείμενό του, αφιερωμένο στην Αμερικανίδα ηθοποιό
LIFO NEWSROOM
Άννα Κυριακού: Από τη Finos Films και το Εθνικό Θέατρο έως τη «θεία Μπεμπέκα» στις «Τρεις Χάριτες»

Πολιτισμός / Άννα Κυριακού: Από τη Finos Films και το Εθνικό Θέατρο έως τη «θεία Μπεμπέκα» στις «Τρεις Χάριτες»

Στο Εθνικό Θέατρο, όπου υπήρξε μέλος για πάνω από 20 χρόνια, πρωταγωνίστησε σε 34 έργα, από την Ηλέκτρα και τον Πειρασμό του Ξενόπουλου, έως τον Οθέλλο και τη Λυσιστράτη
LIFO NEWSROOM
Μία Φάροου: Απέτισε φόρο τιμής στη Νταϊάν Κίτον παρά τη στήριξή της στον Γούντι Άλεν

Πολιτισμός / Μία Φάροου: «Ήταν ένα σπάνιο άτομο» - Απέτισε φόρο τιμής στη Νταϊάν Κίτον παρά τη στήριξή της στον Γούντι Άλεν

Το μήνυμα της έρχεται μετά την απόφαση της Νταϊάν Κίτον να υπερασπιστεί δημόσια τον Γούντι Άλεν, εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους
LIFO NEWSROOM