Γυναίκα ακρωτηρίασε μόνη της το χέρι της, αλλά αποκαλύφθηκε η απάτη που είχε σχεδιάσει

Γυναίκα ακρωτηρίασε μόνη της το χέρι της, αλλά αποκαλύφθηκε η απάτη που είχε σχεδιάσει Facebook Twitter
Η Julija Adlesic, 22 ετών, είχε κάνει πέντε ασφαλιστήρια πριν από τον τραυματισμό της και είχε ισχυριστεί ότι ο ακρωτηριασμός με πριόνι ήταν ατύχημα.
0

Μια νεαρή γυναίκα από τη Σλοβενία κρίθηκε ένοχη ότι ακρωτηρίασε σκόπιμα το χέρι της σε μια υπόθεση απάτης με ασφαλιστικές.


Το δικαστήριο στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα αποφάσισε ότι η Julija Adlesic, 22 ετών, είχε κάνει πέντε ασφαλιστήρια συμβόλαια το έτος πριν από τον τραυματισμό της. Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο ακρωτηριασμός με πριόνι ήταν ατύχημα το οποίο συνέβη καθώς έκοβε κλαδιά.


Σύμφωνα με το BBC, η Adlesic θα κέρδιζε περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις, αλλά τώρα καταδικάστηκε και αντιμετωπίζει δύο χρόνια φυλάκισης.


Η 22χρονη και ορισμένοι συγγενείς συνελήφθησαν το 2019 αφότου η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο με το χέρι της κομμένο πάνω από τον καρπό. Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι αυτή και ο φίλος της είχαν αφήσει σκόπιμα πίσω το κομμένο χέρι αντί να το φέρουν μαζί τους για να διασφαλίσουν ότι η αναπηρία ήταν μόνιμη. Ωστόσο, οι αρχές το ανακάλυψαν εγκαίρως για να το συρράψουν ξανά.


Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο φίλος της γυναίκας, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης για συμμετοχή στην απάτη, είχε επίσης κάνει διαδικτυακές αναζητήσεις για τεχνητά μέλη τις προηγούμενες ημέρες. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι αυτό ήταν απόδειξη ότι ο τραυματισμός ήταν εκ προθέσεως. Ο πατέρας του φίλου του Adlesic καταδικάστηκε επίσης με ποινή αναστολής ενός έτους.


Καθ 'όλη τη διάρκεια της δίκης, η Adlesic αρνήθηκε πως είχε σκόπιμα κόψει το χέρι της. Εάν η απάτη ήταν επιτυχής, το ζευγάρι θα είχε λάβει περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ ως εφάπαξ ποσό, με τα υπόλοιπα χρήματα να καταβάλλονται σε μηνιαίες δόσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM