Τυφώνας Μίλτον: Από τις σαρωτικές καταιγίδες ξηλώθηκε η στέγη του Tropicana Field στη Φλόριντα

Τυφώνας Μίλτον: Από τη σφοδρότητα των ανέμων ξηλώθηκε η στέγη του Tropicana Field Facebook Twitter
Φωτ. Η κατεστραμμένη στέγη του Tropicana Field από τον τυφώνα Μίλτον / Χ
0

Το γήπεδο της ομάδας μπέιζμπολ των Tampa Bay Rays στη Φλόριντα σχεδόν καταστράφηκε ολοκληρωτικά από το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα Μίλτον, ο οποίος ξήλωσε τη στέγη του.

Βίντεο και εικόνες στα social media, απαθανατίζουν το μέγεθος της καταστροφής του Tropicana Field, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του κυνηγού καταιγίδων Brandon Clement στο CNN, έχει απομείνει μόνο το 10-15% της οροφής του. Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ της Τετάρτης, τόσο τα φώτα του γηπέδου όσο και οι μπάρες της οροφής από την εσωτερική πλευρά, ήταν ορατά και απέξω.

Κατά τη διάρκεια του περάσματος του τυφώνα, κομμάτια της στέγης του γηπέδου παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ παράλληλα μεγάλα τμήματα της οροφής κρέμονται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, καθώς το Tropicana Field χρησιμοποιούνταν εξαρχής ως βάση των σωστικών συνεργείων πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του τυφώνα Μίλτον.

Τυφώνας Μίλτον: Απόκοσμα βίντεο από τη Φλόριντα - Άνεμοι σαρώνουν τα πάντα

Μπορεί ο τυφώνας Μίλτον τις τελευταίες ώρες να υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακα Σαφίρ- Σίμπσον, ωστόσο τα βίντεο αποτυπώνουν το καταστροφικό πέρασμά του από τη Φλόριντα.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, σφοδροί άνεμοι να σφυροκοπούν και να σαρώνουν οτιδήποτε βρισκόταν στο πέρασμά τους, δημιουργούν ένα απόκοσμο τοπίο, το οποίο απαθανατίζουν χιλιάδες βίντεο στα social media.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM