Τυφλός ρεπόρτερ του BBC ακινητοποίησε κλέφτη- Πήρε πίσω το κινητό που του είχε αρπάξει

Τυφλός ρεπόρτερ του BBC ακινητοποίησε κλέφτη- Πήρε πίσω το κινητό που του είχε αρπάξει Facebook Twitter
0

Ένας τυφλός ρεπόρτερ του BBC κατάφερε να ακινητοποιήσει κλέφτη που του άρπαξε το κινητό τηλέφωνό του, το οποίο πήρε πίσω. 

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης, στο Λονδίνο, την ώρα που ο Σον Ντίλι έκανε διάλειμμα από τη νυχτερινή βάρδιά του. 

Ένα άτομο με ποδήλατο άρπαξε το τηλέφωνο του ρεπόρτερ. Όμως, ο Ντίλι αντιλήφθηκε την παρουσία του δράστη δίπλα του, πήδηξε προς το μέρος του και έπιασε τα χέρια του, παίρνοντας πίσω το iPhone. Χρησιμοποιώντας τον φωνητικό βοηθό της συσκευής, ο δημοσιογράφος κάλεσε την Άμεση Δράση. 

Ενώ περίμενε την αστυνομία έφτασε άλλο ένα άτομο και προσφέρθηκε να βοηθήσει. Στο μεταξύ, ο Ντίλι είπε στον κλέφτη ότι θα τον άφηνε, με την προϋπόθεση ότι θα έφευγε αμέσως, όπως και έγινε. 

«Ένα άτομο με ποδήλατο μόλις άρπαξε και έκλεψε το κινητό από το χέρι μου», έγραψε στο Twitter ο ρεπόρτερ. Τα έβαλε με «λάθος τυφλό, την λάθος ημέρα. Πήδηξα πάνω του, τον κράτησα με ασφάλεια και πήρα πίσω το τηλέφωνό μου. Έχω αρκετά κοψίματα και μώλωπες, αλλά τουιτάρω από το τηλέφωνο που έκλεψε (και ανέκτησα)», συμπλήρωσε. 

Απαντώντας σε χρήστες του Twitter, ανέφερε πως ήταν «χαζή» η ενέργειά του. «Κανένα περιουσιακό στοιχείο δεν αξίζει να ρισκάρεις τη ζωή σου. Το iPhone είναι ασφαλισμένο, υποθέτω ήταν απλά ένστικτο», σημείωσε μεταξύ άλλων και συμβούλευσε όποιον βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, να καλέσει την αστυνομία. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM
Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM
Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM