Τραγωδία στις ΗΠΑ με 5χρονο: Πέθανε από τη ζέστη - «Τον ξέχασε η μητέρα του 3 ώρες σε αυτοκίνητο»

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Αγόρι 5 ετών πέθανε από τη ζέστη - «Τον ξέχασε η μητέρα του 3 ώρες σε αυτοκίνητο» Facebook Twitter
Φωτ.: abc13
0

Ασύλληπτη τραγωδία με ένα 5χρονο αγόρι εκτυλίχθηκε στο Τέξας στις ΗΠΑ, όταν το μικρό παιδί πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο που το είχε αφήσει η μητέρα του για περίπου τρεις ώρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η μητέρα άφησε κατά λάθος μέσα στο όχημα το παιδί, που ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο, όπως αναφέρει η Mirror. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα αφού πάρκαρε το όχημα στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σπίτι της για να ετοιμάσει το πάρτι γενεθλίων της 8χρονης κόρης της. Ωστόσο, φέρεται να μην συνειδητοποίησε πως μέσα στο αυτοκίνητο είχε αφήσει τον μικρότερο γιο της. Μόνο μετά από δύο ή τρεις ώρες παρατήρησε ότι ο 5χρονος έλειπε και στιγμές αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Η μητέρα βρήκε το παιδί της νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο, δήλωσε η αστυνομία του Τέξας.

Η γυναίκα θεώρησε ότι ο γιος της όλη αυτή την ώρα ήταν στο σπίτι. Αφού έψαξε το χώρο, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους στην κομητεία Χάρις, βορειοανατολικά του Χιούστον.

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις Εντ Γκονζάλες επιβεβαίωσε ότι το παιδί πέθανε αφού είχε παράμεινε στο αυτοκίνητο για «αρκετές ώρες».


Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την αστυνομία η μητέρα είχε πάει με τα δύο παιδιά της σε ένα κατάστημα για να αγοράσει είδη για το πάρτι γενεθλίων της 8χρονης κόρης της. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η μητέρα και η κόρη της βγήκαν από το αυτοκίνητο, ωστόσο το αγόρι παρέμεινε δεμένο στο κάθισμά του, δήλωσε ο σερίφης.

«Η μαμά μπήκε μέσα, το άλλο αδελφάκι ήταν επίσης μέσα, μετά από μερικές ώρες, ίσως δύο ή τρεις ώρες, η μαμά παρατήρησε ότι το άλλο παιδί έλειπε, άρχισε να του φωνάζει χωρίς απάντηση, έτρεξε βιαστικά έξω και βρήκε το αγόρι ακόμα δεμένο στο αυτοκίνητο», ανέφεραν οι τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με τη Mirror, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 5χρονος γιος της ήξερε πώς να βγάλει τη ζώνη του και να βγει από το αυτοκίνητο, κάτι που υπέθεσε  ότι θα κάνει. Ο σερίφης πρόσθεσε πάντως ότι το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο και μπορεί το αγόρι να μην ήταν εξοικειωμένο με τον τρόπο ξεκλειδώματος, γεγονός που μπορεί να οδήγησε στην τραγωδία.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος της μητέρας για το θάνατο του γιο της.

Με πληροφορίες από Mirror

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM
ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατί οι ΗΠΑ αποφάσισαν να απαγγείλουν κατηγορίες για φόνο στον 94χρονο πρώην πρόεδρο της Κούβας;

Οι ΗΠΑ απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο και άλλα αδικήματα στον Ραούλ Κάστρο, για τον φερόμενο ρόλο του στην κατάρριψη δύο πολιτικών αεροσκαφών Κουβανών εξορίστων το 1996
THE LIFO TEAM