Στόχος επίθεσης με drones ελικόπτερο που μετέφερε τον Πούτιν

Στόχος επίθεσης με drones ελικόπτερο που μετέφερε τον Πούτιν Facebook Twitter
Βλαντίμιρ Πούτιν / Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Στόχος επίθεσης από ουκρανικά drones φέρεται να αποτέλεσε το ελικόπτερο που μετέφερε τον Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κουρσκ στις 20 Μαΐου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας, Γιούρι Ντάσκιν.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η ένταση των επιθέσεων κορυφώθηκε τη στιγμή που το προεδρικό ελικόπτερο πετούσε πάνω από την περιοχή, με τις μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και να αποκρούουν επιτυχώς τα ουκρανικά drones, διασφαλίζοντας την ασφαλή πτήση του προέδρου.

Κατά την παραμονή του στην περιοχή, ο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τοπικούς αξιωματούχους και εθελοντές, ενώ επισκέφθηκε και το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο στο Kurchatov. Ο ίδιος ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή, ενώ καταδίκασε τις ενέργειες της Ουκρανίας και έδωσε εντολές για την αποκατάσταση των ζημιών στις τοπικές υποδομές.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM