Στόχος επίθεσης με drones ελικόπτερο που μετέφερε τον Πούτιν

Στόχος επίθεσης με drones ελικόπτερο που μετέφερε τον Πούτιν Facebook Twitter
Βλαντίμιρ Πούτιν / Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Στόχος επίθεσης από ουκρανικά drones φέρεται να αποτέλεσε το ελικόπτερο που μετέφερε τον Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κουρσκ στις 20 Μαΐου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας, Γιούρι Ντάσκιν.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η ένταση των επιθέσεων κορυφώθηκε τη στιγμή που το προεδρικό ελικόπτερο πετούσε πάνω από την περιοχή, με τις μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και να αποκρούουν επιτυχώς τα ουκρανικά drones, διασφαλίζοντας την ασφαλή πτήση του προέδρου.

Κατά την παραμονή του στην περιοχή, ο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τοπικούς αξιωματούχους και εθελοντές, ενώ επισκέφθηκε και το υπό κατασκευή πυρηνικό εργοστάσιο στο Kurchatov. Ο ίδιος ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή, ενώ καταδίκασε τις ενέργειες της Ουκρανίας και έδωσε εντολές για την αποκατάσταση των ζημιών στις τοπικές υποδομές.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕΤΕ ΜΑΡΙΤ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Διεθνή / Μέτε-Μάριτ: Σχεδόν το 50% των Νορβηγών αμφισβητεί το αν πρέπει να γίνει βασίλισσα

Τα πρόσφατα σκάνδαλα της οικογένειας, ενισχύουν τη δυσπιστία των Νορβηγών απέναντί της και καθιστούν αβέβαιο αν θα μπορέσει να κερδίσει την πλήρη στήριξη του λαού ως μελλοντική βασίλισσα
THE LIFO TEAM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΛΜΠΕΡΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Στίβεν Κόλμπερτ: Θα γράψει νέα ταινία στον κόσμο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μετά το τέλος του Late Show

Η νέα ταινία αναμένεται να προσφέρει στους θαυμαστές μια φρέσκια ματιά σε ιστορίες που δεν είχαν δει το φως της μεγάλης οθόνης, συνδέοντας αρμονικά το παλιό με το νέο σύμπαν της Μέσης Γης
THE LIFO TEAM