Πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στην Audi για το σκάνδαλο Dieselgate

Πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στην Audi για το σκάνδαλο Dieselgate Facebook Twitter
EPA
0

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi, θυγατρική του ομίλου Volkswagen, θα πληρώσει πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στη Γερμανία για το Dieselgate.

Ο όμιλος VW επιβεβαίωσε το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην εταιρεία, στο πλαίσιο του σκανδάλου των κινητήρων ντίζελ που δεν ανταποκρίνονταν στις αντιρυπαντικές προδιαγραφές.

«Η Audi αποδέχθηκε το πρόστιμο» που της επιβλήθηκε από την εισαγγελία του Μονάχου και δεν θα ασκήσει έφεση, γράφει ο όμιλος Volkswagen σε ανακοίνωσή του.

Η Volkswagen παραδέχεται πως η καταβολή του προστίμου θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για το 2018. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενεζουέλα: H υπηρεσιακή πρόεδρος δηλώνει έτοιμη να «συνεργαστεί» με ΗΠΑ μετά τις προειδοποιήσεις για νέες επιθέσεις

Διεθνή / Βενεζουέλα: H υπηρεσιακή πρόεδρος δηλώνει έτοιμη να «συνεργαστεί» με ΗΠΑ μετά τις προειδοποιήσεις για νέες επιθέσεις

«Ο πρόεδρος Τραμπ, οι λαοί μας και η περιοχή μας αξίζουν ειρήνη και διάλογο, όχι πόλεμο» ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media η Ντέλσι Ροντρίγκεζ
THE LIFO TEAM
Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM