Πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στην Audi για το σκάνδαλο Dieselgate

Πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στην Audi για το σκάνδαλο Dieselgate Facebook Twitter
EPA
0

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi, θυγατρική του ομίλου Volkswagen, θα πληρώσει πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στη Γερμανία για το Dieselgate.

Ο όμιλος VW επιβεβαίωσε το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην εταιρεία, στο πλαίσιο του σκανδάλου των κινητήρων ντίζελ που δεν ανταποκρίνονταν στις αντιρυπαντικές προδιαγραφές.

«Η Audi αποδέχθηκε το πρόστιμο» που της επιβλήθηκε από την εισαγγελία του Μονάχου και δεν θα ασκήσει έφεση, γράφει ο όμιλος Volkswagen σε ανακοίνωσή του.

Η Volkswagen παραδέχεται πως η καταβολή του προστίμου θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για το 2018. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM