Ο Σταϊνμάιερ περίμενε μισή ώρα στην πόρτα του αεροπλάνου, φτάνοντας στο Κατάρ

Κατάρ: Ο Γερμανός πρόεδρος περίμενε μισή ώρα στη σκάλα του αεροπλάνου Facebook Twitter
Φωτ.: X (Twitter)
0

Ο Γερμανός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ βρέθηκε σε ασυνήθιστη θέση φτάνοντας χθες στην Ντόχα: αναγκάστηκε να περιμένει για περίπου μισή ώρα, προτού αποβιβαστεί.

Ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ έμεινε όρθιος στην πόρτα του αεροπλάνου του για σχεδόν 30 λεπτά από την στιγμή που προσγειώθηκε. Ο λόγος ήταν πως δεν βρέθηκε κανείς εκπρόσωπος της χώρας να τον υποδεχτεί επίσημα, καθώς ο Γερμανός πρόεδρος είχε φτάσει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Το αεροδρόμιο είχε τοποθετήσει το κόκκινο χαλί για τον Γερμανό ηγέτη, μια στρατιωτική φρουρά ήταν εκεί για να αποδώσει τιμές, ο πρεσβευτής της Γερμανίας στη χώρα ήταν επίσης παρών, αλλά έλειπε ο εκπρόσωπος του Κατάρ. Τελικά, έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Μπιν Σαάντ Αλ Μουραϊκί.

Στη συνέχεια ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ αναχώρησε για τη συνάντησή του με τον εμίρη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι. Το Κατάρ είναι ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Σταϊνμάιερ στη Μέση Ανατολή, αφού επισκέφθηκε το Ισραήλ και το Ομάν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μήνες και να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή

Η ιρανική κυβέρνηση, μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει ότι θα δείξει «αυτοσυγκράτηση», προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση και προοπτική σοβαρών επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και ενεργειακές αγορές
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / «Ημέρα της Κρίσης»: Το καταστροφικό σενάριο μετά τις επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή

Οι επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης αυτή την εβδομάδα, απειλούν με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM