Ο Γουόρεν Μπάφετ δημοπρατεί πορτρέτο με ατάκες του- Έχει ξεπεράσει τα 30.000$

Πορτρέτο του Γουόρεν Μπάφετ με γράμματα Facebook Twitter
Φωτ.: Motiva Art
0

Ο Γουόρεν Μπάφετ πουλά σε δημοπρασία ένα high-tech υπογεγραμμένο πορτρέτο του, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Οι προσφορές έχουν ήδη ξεπεράσει τα 30.000 δολάρια. Η δημοπρασία μέσω του eBay, που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου, την ημέρα που ο δισεκατομμυριούχος γιορτάζει τα 92α γενέθλιά του. 

Το πορτρέτο του, που δημιούργησε η Motiva Art, έχει γράμματα σε όλη τη φωτογραφία, τα οποία ανάβουν σχηματίζοντας διάσημες ατάκες του επενδυτή. Το έργο δεν αναμένεται να πλησιάσει τα 19 εκατομμύρια δολάρια που έδωσε κάποιος φέτος για ένα ιδιωτικό γεύμα με τον Μπάφετ, αλλά εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει μεγάλες προσφορές, σημειώνει το Associated Press. 

Ο Γουόρεν Μπάφετ υπογράφει Facebook Twitter
Φωτ.: Motiva Art
Υπογραφή του Γουόρεν Μπάφετ Facebook Twitter
Φωτ.: Motiva Art
Πορτρέτο του Γουόρεν Μπάφετ Facebook Twitter
Φωτ.: Motiva Art

Τα έσοδα θα διατεθούν στη «Girls Inc. of Omaha», οργάνωση που παρέχει προγράμματα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και αναψυχής για νεαρές γυναίκες στη γενέτειρα του Μπάφετ. Ο δισεκατομμυριούχος έχει πωλήσει σε δημοπρασίες και άλλα αντικείμενα, για την ενίσχυση της εν λόγω οργάνωσης. Μεταξύ άλλων ένα παλιό πορτοφόλι του που περιείχε πληροφορία για μετοχή, το οποίο πωλήθηκε έναντι 210.000 δολαρίων. 

Το 2015 κάποιος κατέβαλε πάνω από 122.000 δολάρια για να αποκτήσει την Cadillac του επενδυτή, που έφερε την υπογραφή του στο ταμπλό. Όμως, τα περισσότερα χρήματα που διατέθηκαν από τον Μπάφετ σε αυτή την οργάνωση ήταν όταν κέρδισε ένα δεκαετές στοίχημα πως αμοιβαίο κεφάλαιο του S&P 500 θα είχε καλύτερη απόδοση από hedge funds. Αυτό απέφερε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια στην οργάνωση, που τα χρησιμοποίησε για πρόγραμμα στέγασης νεαρών γυναικών, οι οποίες έβγαιναν από το σύστημα αναδοχής. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ