Μεγκ Μπέλαμι για «The Crown»: Τα τρολ μου έγραφαν πως είμαι «πολύ χοντρή» για τον ρόλο της Κέιτ Μίντλετον

Η Μεγκ Μπέλαμι για «The Crown»: Τα τρολ μου έγραφαν πως είμαι «πολύ χοντρή» για τον ρόλο της Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
Η 21χρονη Μεγκ Μπέλαμι ως Κέιτ Μίντλετον στην σειρά «The Crown» / Φωτ: Getty
0

Η 21χρονη Μεγκ Μπέλαμι, που υποδύθηκε την νεαρή φοιτήτρια Κέιτ Μίντλετον στο «The Crown», αποκάλυψε πως τα «τρολ» του διαδικτύου της έγραφαν ότι είναι «πολύ χοντρή» για τον ρόλο.

Η νεαρή ηθοποιός ενσάρκωσε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στην τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix. Η Μπέλαμι υποδύθηκε την νεαρή φοιτήτρια και «κοινή θνητή» Κέιτ Μίντλετον, η οποία στο πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους στη Σκωτία γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, επίσης φοιτητή στο ίδιο πανεπιστήμιο και ξεκίνησε το φλερτ μεταξύ τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό «You» η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν κοίταξε το τηλέφωνό της, μετά από μια κουραστική μέρα με συνεντεύξεις στον Τύπο, άρχισε να διαβάζει όλα αυτά τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σώμα της. «Τα περισσότερα σχόλια έγραφαν "είσαι πολύ χοντρή για να υποδύεσαι την Κέιτ"», ανέφερε η Μπέλαμι. Στη συνέντευξη η Μεγκ Μπέλαμι περιέγραψε τα σχόλια από τα «τρολ» του διαδικτύου ως «μια ματιά στο να είσαι γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία».«Σκέφτηκα: "Εντάξει, αυτό είναι ένα σημάδι για να αποστασιοποιηθείς, γιατί δεν σημαίνει τίποτα". Δεν μπορείς να διαβάζεις τέτοια πράγματα», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός.

Η ίδια, ανέφερε πως η εμπειρία της από την συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά είναι «θετική» και έκτοτε «συνέβησαν πολλά υπέροχα πράγματα στη ζωή της» Η ηθοποιός τόνισε πως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων προσπάθησε να αφήσει πίσω της τον χαρακτήρα που υποδύθηκε. Η Μεγκ Μπέλαμι μίλησε και για την μάχη με τον καρκίνο που δίνει τους τελευταίους μήνες η Κέιτ Μίντλετον. «Τη συμπονώ τόσο πολύ και την οικογένειά της», ανέφερε η Μπέλαμι.

Οι κριτικοί κατηγόρησαν το Netflix για ιστορικές ανακρίβειες στο «The Crown»

Στην ίδια σειρά τον φοιτητή πρίγκιπα Ουίλιαμ υποδύθηκε ο 25χρονος πρωτοεμφανιζόμενος Βρετανός ηθοποιός Εντ Μακβέι, του οποίου η ομοιότητα με τον διάδοχο του θρόνου της Γηραιάς Αλβιώνας είναι εκπληκτική. Τον ρόλο του πρίγκιπα Χάρι ενσάρκωσε ο 23χρονος κοκκινομάλλης Λούθερ Φορντ, ο οποίος όταν τον κάλεσαν για το κάστινγκ ήταν ακόμα φοιτητής, χωρίς προηγούμενη εμπειρία ως ηθοποιός.

Ο τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς που προβλήθηκε το περασμένο έτος δίχασε τους κριτικούς καθώς κάποιοι εξ αυτών κατηγόρησαν το Netflix για ιστορικές ανακρίβειες. Τα τελευταία επεισόδια καλύπτουν  τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και παρουσιάζουν το φάντασμά της να εμφανίζεται στην βασίλισσα Ελισάβετ και στον πρίγκιπα Κάρολο. Επίσης, παρουσιάζουν το Χρυσό Ιωβηλαίο της μονάρχη το 2002 και τον γάμο του τότε πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ο οποίος τελέστηκε το 2005.

Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση από το Netflix, το σίριαλ «παρουσιάζεται ως δραματική σειρά που βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα». Τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον πέμπτο και στον έκτο κύκλο του «The Crown» υποδύθηκε η 33χρονη Αυστραλή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι. Η Μπέλαμι δήλωσε για την Ντεμπίκι πως ήταν πολύ υποστηρικτική μαζί της και μπορεί να της τηλεφωνήσει για οτιδήποτε χρειαστεί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνή / Ιράν: «Ανανεώνουμε το οπλοστάσιό μας ταχύτερα από πριν» - Βίντεο από υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, απαθανατίζει τον διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, να επιθεωρεί υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις άγνωστης τοποθεσίας
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Διεθνή / Η κρίση στο Ιράν παραμερίζει τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης από την ατζέντα της Συνόδου Κορυφής

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια των ηγετών να συζητήσουν την οικονομία και τον προϋπολογισμό της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ο Πέδρο Σάντσεθ καλεί την ΕΕ να διακόψει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ εντός 48 ωρών

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, την Κυριακή, ο Ισπανός πρωθυπουργός και η υποψήφια των Σοσιαλιστών, Μαρία Χεσούς Μοντέρο επιβεβαίωσαν ότι θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τερματίσει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ
THE LIFO TEAM
Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Διεθνή / Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε ότι το ανανεωμένο αμερικανικό διαβατήριό της εκδόθηκε με ανδρική ένδειξη φύλου, παρότι τα έγγραφά της είχαν αλλάξει εδώ και χρόνια, και ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να πάρει απάντηση. Η υπόθεση φωτίζει πώς η νέα πολιτική των ΗΠΑ για τα διαβατήρια αγγίζει ακόμη και τρανς πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει.
THE LIFO TEAM
Καναδός γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ειδήσεις / Γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ο Καναδός πορνοστάρ υποστηρίζει ότι κρατήθηκε επί ώρες από αμερικανούς τελωνειακούς στο αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τις ΗΠΑ για μία δεκαετία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Ρίσκο και ευκαιρία: Οι δύο εκεχειρίες που μπορεί να ενισχύσουν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Οι διπλωματικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και φαίνεται να αποκτούν δυναμική, όμως τα βαθιά γεωπολιτικά ζητήματα που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές καθιστούν το αποτέλεσμα αβέβαιο
THE LIFO TEAM