Η Κέιτ Μίντλετον και η εντυπωσιακή φωτογραφία για τα 42α γενέθλια του Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον και η εντυπωσιακή φωτογραφία για τα 42α γενέθλια του Ουίλιαμ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram/princeandprincessofwales
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει σήμερα γενέθλια και η Κέιτ Μίντλετον του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με μια εντυπωσιακή φωτογραφία την οποία ανάρτησε στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram.

Την φωτογραφία έβγαλε η ίδια η μέλλουσα βασίλισσα σε παραλία του Νόρφολκ τον περασμένο μήνα. Εικονίζεται ο διάδοχος του θρόνου μαζί με τα τρία παιδιά του, τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την  9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 6χρονο πρίγκιπα Λούις, να πηδούν με ενθουσιασμό στον αέρα. «Χρόνια Πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ!», έγραψε στη λεζάντα η Κέιτ Μίντλετον.

Πριν μερικές μέρες τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είχαν κάνει την πρώτη τους ανάρτηση στα social media, όταν στην Γιορτή του Πατέρα ευχήθηκαν στον διάδοχο της Ουαλίας «Χρόνια Πολλά» με μια φωτογραφία σε παραλία, που είχε τραβήξει η μέλλουσα βασίλισσα.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η Κέιτ Μίντλετον για τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους χρήστες στο Instagram. Προς το παρόν, έχει περισσότερα από 250.000 likes και περισσότερα από 4.000 σχόλια. Οι χρήστες εύχονται «Χρόνια Πολλά» στον μελλοντικό βασιλιά της Γηραιάς Αλβιώνας ενώ πολλοί σχολιάζουν: «Τι φανταστική φωτογραφία», «Τι υπέροχη φωτογραφία», «Η πιο όμορφη φωτογραφία».

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ταξίδεψε την Πέμπτη στη Γερμανία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία. Η Κέιτ Μίντλετον δεν τον συνόδευσε καθώς συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τον καρκίνο. Η μέλλουσα βασίλισσα πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την διάγνωση με καρκίνο, στις 15 Ιουνίου στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του μονάρχη.

Ο βασιλιάς Κάρολος ευχήθηκε στον μεγαλύτερο γιο του «Χρόνια Πολλά»

«Χρόνια Πολλά» ευχήθηκε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ που σήμερα γίνεται 42 ετών και ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ανάρτησε στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στα social media (The Royal Family) μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο μονάρχης να κρατά αγκαλιά τον μικρό πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Εύχομαι στον πρίγκιπα της Ουαλίας χαρούμενα γενέθλια», ευχήθηκε στη λεζάντα ο μονάρχης στον μεγαλύτερο γιο του.

Ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Αν και επί δύο μήνες απείχε από τα θεσμικά του καθήκοντα, με την άδεια των γιατρών του από τις 30 Απριλίου επέστρεψε με φυσική παρουσία στις δημόσιες υποχρεώσεις του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία

Διεθνή / Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά τη διάγνωση με καρκίνο, στις 15 Ιουνίου - Σε ποια εκδήλωση του καλοκαιριού υπάρχει πιθανότητα να παραβρεθεί;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM