Madonna κατά Τραμπ: «Σιγά- σιγά διαλύει όλες τις ελευθερίες που έχουμε»

Madonna κατά Τραμπ: «Σιγά- σιγά διαλύει όλες τις ελευθερίες που έχουμε» Facebook Twitter
0

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η Madonna κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και των εκτελεστικών διαταγμάτων που υπέγραψε, μόλις την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής του στην προεδρία των ΗΠΑ.

Η Madonna, που τον Οκτώβριο υποστήριξε δημοσίως την υποψήφια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ και που ουκ ολίγες φορές έχει καταφερθεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά κατηγόρησε την κυβέρνηση του ότι «διαλύει σιγά σιγά όλες τις ελευθερίες», τις οποίες έχει κερδίσει με κόπο η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες, ο Ντόναλντ Τραμπ τις τελευταίες ήμερες υλοποιεί, όλα όσα είχε προαναγγείλει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. 

Συγκεκριμένα υπογράφει εκτελεστικά διατάγματα που θα επηρεάσουν σοβαρά ζητήματα όπως η μετανάστευση, η κλιματική αλλαγή, η πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα αναπαραγωγικά δικαιώματα, την ασφάλεια των τρανς αλλά και τα ευρύτερα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

«Είναι τόσο λυπηρό να βλέπουμε τη νέα μας κυβέρνηση να διαλύει σιγά σιγά όλες τις ελευθερίες για τις οποίες αγωνιστήκαμε και ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ όλα αυτά τα χρόνια.

»Μην εγκαταλείψετε τον αγώνα!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα emoji της ΛΟΑΤΚΙ+ σημαίας.

Σημειώνεται πως μετά τη νίκη του στις εκλογές, η «βασίλισσα της ποπ» είχε δηλώσει πως «ένας καταδικασμένος εγκληματίας, βιαστής, φανατικός επιλέχθηκε για να ηγηθεί της χώρας μας».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΟΥΔΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Διεθνή / Οι ξεχασμένοι φύλακες των πυραμίδων του Σουδάν: Πώς ο πόλεμος άδειασε τη Μερόη

Κάποτε ήταν από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σουδάν - Σήμερα, μέσα στον πόλεμο, οι πυραμίδες της Μερόης στέκουν σχεδόν έρημες, με ελάχιστους ανθρώπους να παλεύουν να διατηρήσουν ζωντανή μια ιστορία 2.400 ετών.
THE LIFO TEAM
ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM