LIVE!

ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αεροπλάνο

ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν, μεταμφιέστηκε χθες σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αυτούς που την συνόδευαν σε πτήση, καταφέρνοντας να ξεγελάσει με το πρωταπριλιάτικο «αστείο» της την ομάδα της.

Τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι δημοσιογράφοι πήραν το επιδόρπιο που τους προσέφερε μια μελαχρινή γυναίκα με κοντά μαλλιά, η οποία φορούσε μαύρη μάσκα και σήμα με το όνομα «Τζάσμιν».

Η «αεροσυνοδός» μοίρασε και το γλυκό στην πτήση με την οποία επέστρεφε η Πρώτη Κυρία στην Ουάσινγκτον, μετά από επίσκεψη στην Καλιφόρνια.

Πέντε λεπτά αργότερα, η «Τζάσμιν» εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν, χωρίς την περούκα αυτή την φορά, και τους αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, φωνάζοντας: «πρωταπριλιάτικο ψέμα!».

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Η Κύπρος δεν συμμετέχει ούτε προτίθεται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση»

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Κύπρος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτα κράτη, εξασφαλίζοντας σημαντική βοήθεια
THE LIFO TEAM