Η Ριάνα βγήκε στους δρόμους και μετείχε «ινκόγκνιτο» σε διαδήλωση κατά της βίας εναντίον ατόμων ασιατικής καταγωγής.

 

Η σταρ μετείχε σε διαμαρτυρία που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, μία από τις πολλές διαδηλώσεις που οργανώνονται το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ, έπειτα από τη ραγδαία αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων εναντίον ατόμων ασιατικής καταγωγής.

 

Φορώντας καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα, ήταν αδύνατον να καταλάβει κανείς πως αυτή η γυναίκα που μετείχε στην πορεία ήταν η Ριάνα. Εύλογη λοιπόν η αντίδραση ενός διαδηλωτή, όταν του αποκάλυψε την ταυτότητά της.

 

Η βοηθός της 33χρονης, Τίνα Τρούονγκ, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο στο οποίο η Ριάνα έγραψε το όνομα του λογαριασμού της στο Instagram στο κινητό ενός διαδηλωτή.

 

Έκπληκτος ο άνδρας διαπίστωσε πως αυτός ήταν ο λογαριασμός της Ριάνα με τους σχεδόν 94 εκατομμύρια followers. «Εσύ είσαι;», τη ρώτησε κοιτάζοντας μια τη γυναίκα δίπλα του και μια την οθόνη του κινητού του.

 

 

 

Σε αναρτήσεις της στο Instagram η Τρούονγκ κατέγραψε τόσο την προετοιμασία της ίδιας και της Ριάνα για τη διαμαρτυρία- με τη δημιουργία πλακάτ- όσο και βίντεο και φωτογραφίες της σταρ από την πορεία.

 

Η Ριάνα ινκόγκνιτο σε αντιρατσιστική διαμαρτυρία- Η αντίδραση διαδηλωτή όταν του αποκάλυψε ποια είναι

 

 

 

Μιλώντας στη USA Today η Τρούονγκ εξήγησε ότι η διαμαρτυρία είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, καθώς είναι Αμερικανίδα με καταγωγή από το Βιετνάμ. Πρόσθεσε ότι η Ριάνα δεν διστάζει ποτέ να πάρει θέση προκειμένου να στρέψει την προσοχή σε αδικίες.

 

«Έχουμε πάει και στο παρελθόν μαζί σε διαμαρτυρίες, οπότε όταν μάθαμε για αυτή νιώσαμε και οι δύο υποχρεωμένες να αναλάβουμε ξανά δράση. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, απλά φτιάξαμε τα πλακάτ μας και βγήκαμε στον δρόμο», συμπλήρωσε η βοηθός της σταρ.