LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

«Η παρουσία δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν είναι αδιανόητη» λέει ο Πολωνός ΥΠΕΞ

«Η παρουσία δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν είναι αδιανόητη» λέει ο Πολωνός ΥΠΕΞ Facebook Twitter
Ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, Ράντοσλαβ Σικόρσκι - Φωτ.: EPA
0

«Η αποστολή δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανίας δεν μπορεί να θεωρείται αδιανόητη», δήλωσε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, Ράντοσλαβ Σικόρσκι, καλώντας τη Δύση να προβεί σε μια «δημιουργικά μελετημένη και ασύμμετρη κλιμάκωση»

«Η παρουσία δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν είναι αδιανόητη», υποστήριξε ο επικεφαλής της πολωνικής διπλωματίας, τονίζοντας ότι συμφωνεί με την ιδέα του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η Ρωσία «δεν θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ηγέτες των δυτικών χωρών συζήτησαν το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συναίνεση.

Οι δηλώσεις του ώθησαν μια σειρά από άλλες δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, να δηλώσουν ότι δεν έχουν τέτοια σχέδια, ενώ το Κρεμλίνο προειδοποίησε ότι η σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ θα ήταν αναπόφευκτη εάν τα ευρωπαϊκά μέλη του ΝΑΤΟ έστελναν στρατεύματα για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Διεθνή / «Σοφία από τον ουρανό»: Ευαγγελικοί πάστορες προσεύχονται για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο επικεφαλής πάστορας ακούγεται να λέει: «Προσευχόμαστε να πλημμυρίσουν η καρδιά και το μυαλό του με σοφία από τον ουρανό και ο Κύριος να τον καθοδηγήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε σήμερα»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν πλήγματα

Η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται, καθώς Ιράν και Ισραήλ συνεχίζουν να ανταλλάσσουν σφοδρά πλήγματα μία εβδομάδα μετά την έναρξη του πολέμου, με επιθέσεις να σημειώνονται και σε χώρες του Κόλπου
THE LIFO TEAM