Η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ στην Τουρκία

Η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ στην Τουρκία Facebook Twitter
2

Την οργή της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η λογοκρισία που δέχεται η Τουρκική κρατική τηλεόραση, για τις μαζικές διαδηλώσεις που έχουν συνταράξει Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού NTV, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ερντογάν και της χειραγώγησης στη οποία υποβάλλει τα ΜΜΕ, της χώρας.

Είναι ενδεικτικό, ότι κατά τις τελευταίες τέσσερις μέρες η κρατική τηλεόραση κάλυψε τις ταραχές προβάλλοντας ένα ρεπορτάζ με επεισόδια, αποφεύγοντας όμως, να δείξει πλάνα από τις βίαιες μεθόδους καταστολής, που χρησιμοποίησε η αστυνομία. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είχε ούτε ήχο, κάτι που οι ιθύνοντες του καναλιού απέδωσαν σε τεχνικό πρόβλημα.

Οι πολίτες στηλίτευσαν την ένοχη σιωπή των ΜΜΕ, που επιλέγει να συμπλεύσει με την ισλαμική ατζέντα που προωθεί ο Ταγίπ Ερντογάν, από το 2002, καταγγέλοντας ότι από τότε που το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης εδραίωσε την εξουσία, επιβάλει ασφυκτικό έλεγχο των οργάνων του Τύπου.

Πηγή: Euronews

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία λόγω Ιράν» - Νεκρό 8χρονο παιδί και 14 τραυματίες στο Τσερκάσι

«Εάν οι ΗΠΑ δεν ασκήσουν πίεση στον Πούτιν και περιοριστούν σε έναν ήπιο διάλογο, τότε εκείνος δεν θα έχει λόγο να φοβάται», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Προς τους κρατικους σταθμους της Τουρκιας.Για οποιαδηποτε διευκρινηση για αντικειμενικο ρεπορταζ παρακαλω πατηστε στο παρακατω link.http://www.megatv.com/default.asp