Η Αντζελίνα Τζολί «μάλωνε» με τον Μπραντ Πιτ για τη συνεργασία με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Με πλήγωνε»

Η Αντζελίνα Τζολί «μάλωνε» με τον Μπραντ Πιτ για τη συνεργασία με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Με πλήγωνε» Facebook Twitter
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
0

Η Αντζελίνα Τζολί λέει ότι «την πλήγωνε» να βλέπει τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, να συνεργάζεται με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, φτάνοντας σε σημείο να «μαλώνει» μαζί του. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την πρώτη φορά που ένιωσε έλλειψη σεβασμού στη βιομηχανία του θεάματος, λέγοντας στο Guardian πως ήταν κατά τη συνεργασία με τον Γουάινστιν, το 1988, στην ταινία «Playing By Heart», σε ηλικία 21 ετών.

«Η αλήθεια είναι πως η απόπειρα και η εμπειρία της απόπειρας συνιστούν επίθεση», εξηγεί, προσθέτοντας πως «ήταν κάτι παραπάνω από πέσιμο». «Ήταν κάτι από το οποίο έπρεπε να ξεφύγω. Έμεινα μακριά και προειδοποίησα τον κόσμο για εκείνον. Θυμάμαι να λέω στον Τζόνι [Λι Μίλερ], τον πρώτο σύζυγό μου, που ήταν καλός σε αυτό, να μιλήσει και αλλού- να μην αφήνουν κορίτσια μόνα μαζί του». 

Η Τζολί ισχυρίζεται πως της ζητήθηκε να κάνει το «The Aviator», «αλλά είπα όχι επειδή μπλεκόταν κι αυτός. Ποτέ δεν είχα σχετιστεί η συνεργαστεί μαζί του. Ήταν δύσκολο για μένα όταν το έκανε ο Μπραντ».

Ο Μπραντ Πιτ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2014 και πήρε διαζύγιο το 2016, συμμετείχε στην ταινία «Inglourious Basterds» (2009) του Κουέντιν Ταραντίνο, μια συμπαραγωγή της Weinstein Company. Η Τζολί ανέφερε επίσης πως το 2012, ο τότε σύζυγός της ζήτησε στον Γουάινστιν να αναλάβει την παραγωγή του θρίλερ «Killing Them Softly», που κυκλοφόρησε η Weinstein Company. 

«Μαλώναμε γι' αυτό. Φυσικά με πλήγωνε», λέει η ίδια για την τότε ανάμιξη του Πιτ με τον Γουάινστιν, σημειώνοντας πως για τον λόγο αυτό αποφάσισε να μην παραστεί σε καμία εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας. 

Η Αντζελίνα Τζολί «μάλωνε» με τον Μπραντ Πιτ για τη συνεργασία με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Με πλήγωνε» Facebook Twitter
Σκηνή από την ταινία «Inglourious Basterds» του Quentin Tarantino σε παραγωγή Weinstein Company, η οποία κυκλοφόρησε το 2009. EPA/COURTESY OF THE WEINSTEIN COMPANY

Εκπρόσωπος του Γουάινστιν ανέφερε στο ET πως μετά το Aviator, κάπου μεταξύ 2007 και 2008, η Τζολί πήγε στο Λονδίνο και συναντήθηκε με τον Γουάινστιν και τον σκηνοθέτη Άντονι Μινγκέλα για να ρωτήσει να μπορεί να παίξει στην ταινία «I Don't Know How She Does It». Επιπλέον τόνισε πως από την πλευρά του Γουάινστιν δεν υπήρξε ποτέ καμία επίθεση, ούτε απόπειρα επίθεσης, προσθέτοντας πως οι ισχυρισμοί της ηθοποιού είναι ψευδείς και με στόχο την δημοσιότητα. 

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε πρώτη φορά για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, το 2017, στους New York Times, υποστηρίζοντας πως απέρριψε ανεπιθύμητα πεσίματα που της έκανε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. «Είχα κακή εμπειρία με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν στα νιάτα μου, και ως αποτέλεσμα, επέλεξα να μην συνεργαστώ ποτέ ξανά μαζί του και προειδοποιούσα άλλους όταν το έκαναν. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες, σε οποιοδήποτε πεδίο ή χώρα, είναι απαράδεκτη», είχε πει τότε. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε μιλήσει επίσης για την παρενόχληση που αντιμετώπισε από τον Γουάινστιν, στο ίδιο άρθρο. Η Πάλτροου ήταν 22 ετών όταν γνώρισε τον παραγωγό. Τότε διατηρούσε σχέση με τον Μπραντ Πιτ. Η ηθοποιός έχει πει στο παρελθόν ότι ο τότε αρραβωνιαστικός της μάλωσε με τον Γουάινστιν όταν φέρεται να προχώρησε σε ανεπιθύμητες κινήσεις απέναντί της. 

Τον Σεπτέμβριο του 2019, σε συνέντευξη στο CNN, ο Μπραντ Πιτ εξήγησε γιατί υπερασπίστηκε την Πάλτροου. «Εκείνη την περίοδο, ήμουν απλώς ένα αγόρι από το Ozarks κι έτσι αντιμετωπίζαμε τα πράγματα. Ήθελα μόνο να βεβαιωθώ ότι δεν θα γινόταν τίποτα περισσότερο, επειδή εκείνη [η Πάλτροου] θα έκανε δυο ταινίες», είπε. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Ινδονησία για διαρροή ραδιενέργειας μετά τον εντοπισμό μολυσμένων γαρίδων στις ΗΠΑ

Διεθνή / Συναγερμός στην Ινδονησία για διαρροή ραδιενέργειας μετά τον εντοπισμό μολυσμένων γαρίδων στις ΗΠΑ

Ραδιενεργή μόλυνση με Καίσιο-137 εντοπίστηκε σε βιομηχανική ζώνη της Τζακάρτας, προκαλώντας ανάκληση προϊόντων, έρευνες και ανησυχία για τις εξαγωγές θαλασσινών της Ινδονησίας
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Διεθνή / Τουρκία: «Ήρθε η χωροφυλακή να σας πάρει» - Η Χαντισέ περιγράφει τον τρόμο της για την έρευνα για ναρκωτικά

Η Χαντίσε περιγράφει τη στιγμή που «ήρθε η Χωροφυλακή να την πάρει» στις 6:30 το πρωί, ενώ και η Ιρέμ Ντεριτζί υποβλήθηκε στον ίδιο έλεγχο - Τι συνέβη στην επιχείρηση που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο της Τουρκίας
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Διεθνή / Τουρκία: Ποινική έρευνα σε βάρος queer τραγουδιστή για «άσεμνο» τραγούδι και «αισχρολογία»

Η κυβέρνηση του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει πρόσφατα αυξήσει την πίεση που ασκεί στις ψηφιακές πλατφόρμες, τους τραγουδιστές και τους μουσικούς
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Διεθνή / Δολοφονία στη Φοινικούντα: Η διαθήκη–μυστήριο του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ - Ανοίγει η κληρονομιά του 68χρονου

Ανοίγει η διαθήκη του 68χρονου από τη Φοινικούντα, ιδιοκτήτη κάμπινγκ, και οι Αρχές εξετάζουν τροποποιήσεις που ενδέχεται να τον έβαλαν στο στόχαστρο
LIFO NEWSROOM
Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM