Ο Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί είχε «απειλήσει να σκοτώσει» τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Ο Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί είχε «απειλήσει να σκοτώσει» τον Χάρβεϊ Γουάινστιν Facebook Twitter
0

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο Μπραντ Πιτ επιβεβαιώνει ότι είχε απειλήσει το 1995 να σκοτώσει τον κατηγορούμενο για σωρεία σεξουαλικών αδικημάτων μεγιστάνα του Χόλιγουντ όταν έμαθε ότι αυτός είχε επιτεθεί στην τότε κοπέλα του Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι έσπευσε να αντιμετωπίσει τον παραγωγό όταν έμαθε από την 22χρονη τότε Πάλτροου ότι ο Γουάινστιν πήγε να την χουφτώσει κατά τη διάρκεια μιας «σύσκεψης» σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, «θέλοντας να διασφαλίσει ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο».

Το περιστατικό κατά το οποίο ο Πιτ απείλησε τον Γουάινστιν συνέβη στην πρεμιέρα παράστασης του Άμλετ στο Μπρόντγουεϊ με πρωταγωνιστή τον Ρέιφ Φάινς το 1995.

Σύμφωνα με παλιότερη δήλωσή της Πάλτροου, ο Μπραντ Πιτ του είχε πει σε έντονο ύφος: «Αν την ξανακάνεις να αισθανθεί άβολα με οποιονδήποτε τρόπο, θα σε σκοτώσω».

«Εκείνο τον καιρό ήμουν ακόμα ένα παιδί από την επαρχία και έτσι είχα μάθει να αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη συνέντευξή του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΣΤ: Έξι εκθέσεις με πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες και νέες παραγωγές έργων καταλαμβάνουν το μουσείο

Πολιτισμός / ΕΜΣΤ: Έξι εκθέσεις με πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες και νέες παραγωγές έργων καταλαμβάνουν το μουσείο

Στις 8 Μαρτίου ξεκινά ο νέος κύκλος εκθέσεων είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στο καλλιτεχνικό έργο γυναικών ή καλλιτεχνών που αυτοπροσδιορίζονται ως θηλυκότητες.
NEWSROOM