Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της, όταν ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της, όσο ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε στον Guardian ότι φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ και επέκρινε την αμερικανική κυβέρνηση γιατί δεν κάνει περισσότερα για να προστατεύσει τα δικαιώματα των ανηλίκων. 

Στην ιστοσελίδα του Guardian δημοσιεύθηκε απόσπασμα της συνέντευξης της ηθοποιού και ακτιβίστριας, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο ολόκληρη στο περιοδικό Weekend της βρετανικής εφημερίδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του κειμένου, ο Guardian το «κατέβασε». 

Στη συνέντευξη, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η Τζολί δήλωσε ότι η εμπειρία της σχέσης της με τον Πιτ την έκανε να συνειδητοποιήσει τη σημασία των δικαιωμάτων των παιδιών, τα οποία υποστηρίζει με ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Know Your Rights». 

Ερωτηθείσα τι ήταν αυτό που συνέβη και την έκανε να φοβάται για τα δικαιώματα των παιδιών της, η Τζολί απάντησε ότι είναι ακόμη σε μία νομική κατάσταση για την οποία δεν μπορεί να μιλήσει. Αλλά επιβεβαίωσε κάνοντας νεύμα ότι αναφερόταν στο διαζύγιο και τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία που έχει κάνει σε βάρος του Πιτ. 

Σε ερώτηση για το αν φοβόταν για την ασφάλεια των παιδιών της, η ηθοποιός απάντησε, σύμφωνα με τον Guardian: «Ναι, για την οικογένειά μου. Ολόκληρη την οικογένειά μου»

Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της, όταν ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter

Η Τζολί κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι είναι η μόνη χώρα που δεν έχει επικυρώσει πλήρως τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού, την οποία διαδοχικές κυβερνήσεις έχουν αποτύχει να στείλουν στη Γερουσία. 

Ακόμη, δήλωσε ότι υπήρξε φρικτή η κατάσταση έπειτα από την τεταμένη μάχη για την επιμέλεια, κατά τη διάρκεια της οποίας κατηγόρησε τον Πιτ ότι υπήρξε «βίαιος, σωματικά και λεκτικά», με τον γιο τους Μάντοξ, κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροσκάφος. 

«Δεν ξεκινά με την παραβίαση (το περιστατικό στο αεροπλάνο). Είναι πολύ πιο σύνθετο από αυτό», δήλωσε η Τζολί και συμπλήρωσε ότι το γεγονός ότι δεν έχει επικυρωθεί η Σύμβαση του ΟΗΕ είχε μεγάλο αντίκτυπο στη μάχη της με τον Πιτ. Ως παράδειγμα ανέφερε ότι δεν επετράπη στον Μάντοξ να μιλήσει στο δικαστήριο. 

Η Αντζελίνα Τζολί δηλώνει ότι φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της, όταν ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter

Η Τζολί είπε πως δεν πήρε εύκολα την απόφαση να πάρει διαζύγιο από τον Πιτ. «Μου πήρε καιρό να βρεθώ σε μία θέση στην οποία ένιωσα ότι έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα των παιδιών μου», συμπλήρωσε. 

Ο Μπραντ Πιτ έχει παραδεχθεί ότι είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι έχει φωνάξει σε ένα από τα παιδιά τους, αλλά αρνείται την καταγγελία περί σωματικής βίας. To FBI τον απάλλαξε για το περιστατικό στο αεροπλάνο. 

Όταν ρωτήθηκε πώς την επηρέασαν τα τελευταία πέντε χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί απάντησε: «Κατά κάποιο τρόπο είναι ήταν η τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». 

Δήλωσε ακόμη ότι την έχουν σημαδέψει οι πρόσφατες εμπειρίες της και πρόσθεσε ότι θέλει να πάει μπροστά η οικογένειά της. «Όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου του μπαμπά τους. Θέλω να επουλωθούμε και να είμαστε γαλήνιοι. Πάντα θα είμαστε οικογένεια», πρόσθεσε. 

«Πώς είμαι; Συνειδητοποιώ ότι κάποιες φορές μπορείς να επιβιώσεις από πράγματα, αλλά να μην ξέρεις πώς να νιώσεις και να ζήσεις με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, περισσότερο το θέμα είναι να είσαι ανοιχτός. Προσπαθώ πραγματικά να είμαι ξανά ανοιχτή ως άνθρωπος», συμπλήρωσε.  
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ