Γερμανία: Και τρίτη συγκέντρωση υπέρ του Ερντογάν ακύρωσαν οι αρχές

Γερμανία: Και τρίτη συγκέντρωση υπέρ του Ερντογάν ακύρωσαν οι αρχές Facebook Twitter
0

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση μίας ακόμα πολιτικής συγκέντρωσης υποστηρικτών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην τρίτη κατά σειρά σχετική απόφαση σε διάστημα δύο ημερών, με φόντο την ένταση στις σχέσεις Βερολίνου - Άγκυρας. Η συγκέντρωση αυτή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Φρέχεν, στη δυτική Γερμανία. 

«Ο διαχειριστής του Golden Palast γνωστοποίησε σήμερα στον διοργανωτή (της εκδήλωσης) ότι δεν θα του διαθέσει την αίθουσα την Κυριακή το βράδυ. Η σύμβαση μεταξύ του ιδιοκτήτη του χώρου και του διαχειριστή αποκλείει τη διεξαγωγή πολιτικών εκδηλώσεων», επισήμανε η τοπική αστυνομία. Ο τούρκος υπουργός Οικονομίας, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, επρόκειτο να συμμετάσχει σε αυτήν τη συγκέντρωση που ήταν αφιερωμένη στο δημοψήφισμα του Απριλίου για τη συνταγματική αναθεώρηση, η οποία προβλέπει την ενίσχυση των εξουσιών του επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM