Αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας: Ο Πούτιν έχει καρκίνο, νομίζω ότι θα πεθάνει πολύ σύντομα

Κοντινό του Βλαντίμιρ Πούτιν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Δημοσιεύματα κατά καιρούς αναφέρονται στην υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ επανειλημμένα το Κρεμλίνο διαψεύδει τις όποιες φήμες σχετίζονται με τα αυτά τα ζητήματα.

Αυτή τη φορά, σε σχόλιο για την υγεία του Ρώσου προέδρου προχώρησε ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού Κίρλο Μπουντάνοφ. 

Μιλώντας στο ABC, όπως μεταδίδει το ουκρανικό Pravda, ο αξιωματούχος υποστήριξε ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο και θα πεθάνει πολύ σύντομα, αλλά μετά τη νίκη της Ουκρανίας στον πόλεμο με τη Ρωσία.

«Είναι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό. Είμαι σίγουρος ότι έχει καρκίνο. Νομίζω ότι θα πεθάνει πολύ σύντομα. Ελπίζω πολύ σύντομα», είπε.

Ερωτηθείς αν η υπηρεσία πληροφοριών έλαβε αυτή την πληροφορία από πηγές κοντά στον Πούτιν, ο Μπουντάνοφ απάντησε: «Ναι».

«Αυτός ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει πριν από τον θάνατό του... Θα τον κερδίσουμε το 2023», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό αξιωματούχο, μετά τον θάνατο του Πούτιν, θα υπάρξει αλλαγή εξουσίας στη Ρωσία και «δεν πρέπει να φοβόμαστε τη μεταμόρφωσή της, καθώς αυτή θα ωφελήσει ολόκληρο τον κόσμο».

Με πληροφορίες Pravda

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM
«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM