Οζγκιούρ Οζέλ: «Ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον Τραμπ Τζούνιορ»

Αποκάλυψη Οζγκούρ Οζέλ: «Ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον Τραμπ Τζούνιορ» Facebook Twitter
Φωτ: EPA, αρχείου
0

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, στην Κωνσταντινούπολη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ.

Ο επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ, ανέφερε, πως η συζήτησή τους εστίασε στο ζήτημα της Γάζα και τις επιχειρήσεις.

Αντιθέτως, πηγή της προεδρίας, αναφέρει, ότι ήταν μία «τυπική συνάντηση», κατά την οποία δεν συζητήθηκε ούτε η κατάσταση στη Γάζα, ούτε κάποιο επιχειρηματικό ζήτημα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Middle East Eye, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ συνοδευόταν από αντιπροσωπεία.

«Ενώ η Παλαιστίνη αιμορραγεί, κάνουν δουλειές με τον γιο του Τραμπ μέσω εταιρειών και λόμπι», υποστήριξε ο Οζέλ και πρόσθεσε ότι «στο παλαιστινιακό ζήτημα, ο Ερντογάν υποκρίνεται ότι επικρίνει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, αλλά δεν λέει λέξη» για τον Τραμπ.

Πηγή από το περιβάλλον του Ερντογάν ανέφερε στην DW, ότι ο Τραμπ Τζούνιορ πράγματι συναντήθηκε με τον πρόεδρο, αλλά χαρακτήρισε τη συνάντηση απλώς ως «εθιμοτυπική επίσκεψη». Η πηγή υποστήριξε ότι δεν έγινε καμία επίσημη συζήτηση για τη Γάζα ή άλλα συγκεκριμένα ζητήματα, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Οζέλ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM