Απεργία ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στη βασίλισσα Ελισάβετ

Απεργία ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στη βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
4

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις δηλώνουν οι εργαζόμενοι στο κάστρο Ουίνδσορ, μία από τις κατοικίες της βασίλισσας Ελισάβετ, κατηγορώντας τη βασίλισσα ότι τους δίνει μισθούς πείνας και τους αναθέτει επιπλέον δουλειές, πέραν των καθηκόντων τους. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, αναγκάζονται πέραν των άλλων, να κάνουν και περιήγηση στους επισκέπτες του κάστρο το οποίο λειτουργεί και σαν τουριστικό αξιοθέατο ενώ η αμοιβή του είναι κάτω από τον κατώτατο, δηλαδή 10,7 ευρώ την ώρα.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο μισθός των 120 από τους 200 που εργάζονται στα ανάκτορα είναι 1.400 λίρες τον χρόνο. Σύμφωνα με απόφαση του συνδικάτου τους, οι εργαζόμενοι θα ψηφίσουν μέχρι τις 14 Απριλίου για το αν θα αναλάβουν δράση και οι όποιες ενέργειες αποφασιστούν θα ισχύσουν από τα τέλη του μήνα.

Ο γενικός γραμματέας του κινήματος για προεδρική δημοκρατία στην Αγγλία, Γκράχαμ Σμιθ, δήλωσε ότι η «βασίλισσα, ενώ εισπράττει κάθε χρόνο 300 εκατομμύρια λίρες ως επιχορήγηση από το κράτος, αντί να είναι παράδειγμα, θέλει να πληρώνει ψίχουλα για το προσωπικό της».

Εκπρόσωπος πάντως των ανακτόρων δήλωσε ότι η βασίλισσα μεταχειρίζεται δίκαια το προσωπικό της και τους προσφέρει δωρεάν καθημερινό μεσημεριανό γεύμα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια: «Βαθιά ανησυχητική» λένε οι ειδικοί - Οι πτήσεις ίσως επηρεαστούν για ημέρες

Διεθνή / Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια: «Βαθιά ανησυχητική» λένε οι ειδικοί - Οι πτήσεις ίσως επηρεαστούν για ημέρες

«Αν η Collins μπορεί να χακαριστεί τόσο εύκολα, τότε πρέπει να αμφισβητήσουμε όλους τους προμηθευτές. Ελπίζω να καταφέρουν να επαναφέρουν το λογισμικό Muse γρήγορα, αλλιώς, οι πτήσεις θα επηρεαστούν για πολλές ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Νέα εποχή Μακαρθισμού στις ΗΠΑ: Ο Τζίμι Κίμελ και η προσπάθεια Τραμπ να φιμώσει τους αντιφρονούντες

Διεθνή / Νέα εποχή Μακαρθισμού στις ΗΠΑ: Ο Τζίμι Κίμελ και η προσπάθεια Τραμπ να φιμώσει τους αντιφρονούντες

Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει την καταστολή σε πανεπιστήμια, ΜΜΕ και καλλιτέχνες, δημιουργώντας μια σύγχρονη εκδοχή του Μακαρθισμού - Από το πάγωμα χρηματοδοτήσεων έως την απειλή αδειών λειτουργίας, η ελευθερία του λόγου βρίσκεται υπό πίεση
LIFO NEWSROOM
Από τη Φλόριντα στη Λουιζιάνα: Το «ντόμινο» των αντιεμβολιαστών απειλεί τα σχολεία

Διεθνή / Από τη Φλόριντα στη Λουιζιάνα: Το «ντόμινο» των αντιεμβολιαστών απειλεί τα σχολεία

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ. και οι σύμμαχοί του πιέζουν Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες να καταργήσουν τους εμβολιασμούς στα σχολεία - Ποιες πολιτείες αντιστέκονται και ποιοι φοβούνται «ντόμινο» κατά της δημόσιας υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έλεος πως να σταθεροποιηθεί ο πλούτος αν δεν καταδυναστεύσουν το προσωπικό με 300 εκατομμύρια λίρες ως επιχορήγηση από το κράτος; Δεν τους καταλαβαίνω δηλαδή, χάθηκε το ιδεώδες να υπηρετώ με ψωμί και ελιά την Βασίλισσα μου; Χάλασε ο κόσμος και δεν θαυμάζει πλέον τους πλούσιους αλλά θέλει να τους τα φάει με ανήθικο τρόπο αλλά ευτυχώς υπάρχει θεός και θα δικαιώσει όλους στην βασιλεία των ουρανών.God save the Queen.
Εκπρόσωπος πάντως των ανακτόρων δήλωσε ότι η βασίλισσα μεταχειρίζεται δίκαια το προσωπικό της και τους προσφέρει δωρεάν καθημερινό μεσημεριανό γεύμα. Πηγή: www.lifo.grΌχι ρε φίλε;!;Αλήθεια;Άμα αντί για ψωμί έχει και παντεσπάνι,απορώ πως τολμάνε οι δουλοπάρ...εεεε εργαζόμενοι να διαμαρτύρονται!