Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια Facebook Twitter
EPA
0

Ολοένα και πιο κοντά στον Λευκό Οίκο φαίνεται πως είναι ο Τζο Μπάιντεν, καθώς μετά την Τζόρτζια πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την καταμέτρηση για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Μπάιντεν προηγείται στην Πενσιλβάνια κατά 5.587 ψήφους, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Απομένουν λιγότερες από 150.000 ψήφοι για να καταμετρηθούν σε αυτή την πολιτεία, που δίνει 20 εκλέκτορες. Ο Μπάιντεν έχει 3.295.304 ψήφους, το 49,4% και ο Τραμπ 3.289.717, το 49,3%, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του CNN. 


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να επανεκλεγεί αν δεν κερδίσει την Πενσιλβάνια, ανεξάρτητα από το πόσες από τις άλλες πολιτείες κερδίσει. Οι πιθανότητές του να παραμείνει στον Λευκό Οίκο θα εξαρτηθούν από τις επιδόσεις του στην Πενσιλβάνια, καθώς αν ο Μπάιντεν κερδίσει αυτή την πολιτεία θα ξεπεράσει τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να αναδειχθεί πρόεδρος. 

  

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM