Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια Facebook Twitter
EPA
0

Ολοένα και πιο κοντά στον Λευκό Οίκο φαίνεται πως είναι ο Τζο Μπάιντεν, καθώς μετά την Τζόρτζια πέρασε μπροστά και στην Πενσιλβάνια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την καταμέτρηση για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Μπάιντεν προηγείται στην Πενσιλβάνια κατά 5.587 ψήφους, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Απομένουν λιγότερες από 150.000 ψήφοι για να καταμετρηθούν σε αυτή την πολιτεία, που δίνει 20 εκλέκτορες. Ο Μπάιντεν έχει 3.295.304 ψήφους, το 49,4% και ο Τραμπ 3.289.717, το 49,3%, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του CNN. 


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να επανεκλεγεί αν δεν κερδίσει την Πενσιλβάνια, ανεξάρτητα από το πόσες από τις άλλες πολιτείες κερδίσει. Οι πιθανότητές του να παραμείνει στον Λευκό Οίκο θα εξαρτηθούν από τις επιδόσεις του στην Πενσιλβάνια, καθώς αν ο Μπάιντεν κερδίσει αυτή την πολιτεία θα ξεπεράσει τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να αναδειχθεί πρόεδρος. 

  

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Διεθνή / Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση «παραπληροφόρησης και ψευδών ισχυρισμών» εναντίον του Ισραήλ στα social media, όπου είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη
LIFO NEWSROOM
Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Διεθνή / Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Η Σουηδία έχει θεωρηθεί για δεκαετίες παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ισότητα των φύλων και υπερηφανεύεται για την ελευθερία έκφρασης, ωστόσο, τα στοιχεία για τις γυναίκες πολιτικούς δείχνουν μια διαφορετική εικόνα
LIFO NEWSROOM