Συναγερμός επικρατεί στην Καλιφόρνια όπου σημειώθηκε πολύνεκρη επίθεση, σε σπίτι στο Λονγκ Μπιτς. 

 

Σύμφωνα με γείτονες, ένοπλος ή ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε αυλή σπιτιού όπου διασκέδαζαν αρκετοί καλεσμένοι σε πάρτι για το Halloween. Όπως μεταδίδουν οι LA Times, τρία άτομα σκοτώθηκαν και εννέα ακόμα τραυματίστηκαν. Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για το συμβάν στις 10:44μ.μ τοπική ώρα και οι αξιωματικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν σκηνικό μαζικής δολοφονίας. 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή της αστυνομίας που μίλησε στο τοπικό KCBS-TV, είπε πως δύο κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ στο σπίτι όπου, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν σε εξέλιξη πάρτι για το Halloween. Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε πως οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. 

 

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως άκουσαν αρκετούς πυροβολισμούς από το σπίτι - τουλάχιστον δεκαεφτά - και στη συνέχεια «απόλυτη σιωπή». Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πέντε άτομα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα διακομίστηκαν τέσσερις ακόμα άνθρωποι. 

 

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Τζέικ Χέφλιν δήλωσε ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι «ήρθαν αντιμέτωποι με σκηνικό χάους». Τρεις άνδρες πέθαναν ακαριαία στο σημείο της επίθεσης.