Το 2050 είναι πολύ μακριά

Το 2050 είναι πολύ μακριά Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τους New York Times στη σύνοδο του G8 χτες οι εκπρόσωποι των 17 πιο ρυπογόνων κρατών δεν δέχτηκαν την πρόταση για μείωση των εκπομπών αερίων κατά 50% μέχρι το 2050. Έχει μια λογική αυτό, αν είσαι άνω των 60 και με πολλές μετοχές στο χαρτοφυλάκιό σου.

Οι ίδιοι εκπρόσωποι όμως, για να δικαιολογήσουν το ταξίδι στην Ιταλία και να αναδείξουν το οικολογικό πρόσωπό τους, συμφώνησαν στο να αποτρέψουν την άνοδο της θερμοκρασίας κατά 2 βαθμούς κελσίου. Πως θα το κάνουν αυτό; Δεν ειπώθηκε.

Μπορεί ο χαρισματικός Obama να κοιτάξει απειλητικά τον ήλιο και εκείνος να χαλαρώσει λίγο με όλη αυτή τη ζέστη που στέλνει. Ή κάποιος Βορειοκορεάτης να τον καταστρέψει με πυρηνικά. Σημασία έχει πως είμαστε σε καλό δρόμο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM