Πρόστιμο σε ποδοσφαιριστή της Σταντάρ Λιέγης για μπάρμπεκιου- «Δεν έκανα πάρτι», λέει

Πρόστιμο σε ποδοσφαιριστή της Σταντάρ Λιέγης για μπάρμπεκιου- «Δεν έκανα πάρτι», λέει Facebook Twitter
EPA
0

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε ποδοσφαιριστή της Σταντάρ Λιέγης, για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την αστυνομία του Βελγίου, έκανε μπάρμπεκιου και πάρτι στο σπίτι του, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Η αστυνομία «επισκέφθηκε» το σπίτι του Όμπι Ουλαρέ στην πόλη Χάσελτ και του επέβαλε πρόστιμο 250 ευρώ, για παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων. Οι αρχές επέβαλαν πέντε πρόστιμα στην ίδια πόλη, για μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως υποστηρίζει πως δεν έκανε κάτι λάθος και δήλωσε ότι η αστυνομία επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο. «Δεν κάναμε πάρτι, αλλά προφανώς οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία. Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι λάθος. Κατανοώ ότι η αστυνομία κάνει τη δουλειά της, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνει», δήλωσε ο παίκτης της Σταντάρ Λιέγης. Ο Ουλαρέ, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, ανέφερε ότι έκανε απλά μπάρμπεκιου με έναν φίλο που φιλοξενεί τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να έχει παρέα στην καραντίνα.

Δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που φαίνεται ότι έχει παραβιάσει τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη στη Βελιγράδι, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, επειδή παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας. Αλλά και ο Τζακ Γκρίλις, της Άστον Βίλα, διαπιστώθηκε ότι έκανε επίσκεψη σε έναν φίλο του, παρά την καραντίνα στη Βρετανία, κάτι που ο ίδιος χαρακτήρισε ηλιθιότητα, ζητώντας συγγνώμη.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM