Συνελήφθη ο Πρίγιοβιτς στο Βελιγράδι - Παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Συνελήφθη ο Πρίγιοβιτς στο Βελιγράδι - Παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού Facebook Twitter
Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, φέρεται να έσπασε την καραντίνα (Eurokinissi)
0

Για παράβαση των έκτακτων μέτρων κατά του κορωνοϊού συνελήφθη χθες το απόγευμα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, καθώς βρέθηκε να έχει παραβιάσει τους όρους της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας.


Μαζί τον ποδοσφαιριστή της Al Itihad, συνήφθησαν άλλα δύο άτομα, ο τραγουδιστής, Ράντισα Τράικοβιτς Τζάνι με τη σύζυγό του, Σλάτζα. Οι τρεις τους συνελήφθησαν σε καφετέρια ξενοδοχείου στο Βελιγράδι, όπου βρέθηκαν μετά τις 5 μ.μ.

Στον τραγουδιστή επιβλήθηκε πλήρης καραντίνα, αφού ήρθε σε επαφή με τον Πρίγιοβιτς, που πρόσφατα επέστρεψε από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Πρίγιοβιτς πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην πατρίδα του, μετά τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωνοϊού.

Δεδομένου ότι τέτοιου είδους πράξεις τιμωρούνται με φυλάκιση, μετά την κήρυξη μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω μιας πανδημίας από κορωναϊό, τα αθλητικά site μεταδίδουν ότι ενδέχεται να υπάρξουν πολλά προβλήματα για τον ποδοσφαιριστή της Al Ithad.

Για παράβαση των έκτακτων μέτρων κατά του κορωνοϊού κατηγορείται από τα Μέσα στην Αργεντινή και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά την κυκλοφορία βίντεο που τον θέλει να βρίσκεται σε πάρτι παρά την καραντίνα. 

Με πληροφορίες των Telegraf.rs/Atvbl

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM