Απεργία την Πρωτομαγιά

Άστον Βίλα: Πρόστιμο 150.000 λιρών στον αρχηγό, παραβίασε την καραντίνα -«Ηλιθιότητα», παραδέχθηκε

Άστον Βίλα: Πρόστιμο 150.000 λιρών στον αρχηγό, παραβίασε την καραντίνα -«Ηλιθιότητα», παραδέχθηκε Facebook Twitter
EPA
0

Πρόστιμο 150.000 λιρών θα επιβάλει η Άστον Βίλα στον Τζακ Γκρίλις, σύμφωνα με τους Times, καθώς ο αρχηγός της ομάδας παραβίασε την καραντίνα που έχει επιβληθεί στην καραντίνα που έχει επιβληθεί στη Βρετανία, για να επισκεφθεί φίλο του.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, o αρχηγός της ομάδας δήλωσε «βαθιά ντροπιασμένος» από τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη για αυτές. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μην αντιμετωπίζει κατηγορίες από την αστυνομία, αλλά μπήκε σε μπελάδες.

Η Άστον Βίλα σε ανακοίνωση δήλωσε «βαθιά απογοητευμένη» από τη συμπεριφορά του 24χρονου μέσου και προανήγγειλε ότι θα «τιμωρηθεί πειθαρχικά και θα του επιβληθεί πρόστιμο». Η ομάδα δεν αποκάλυψε το ύψος του προστίμου, αλλά ανέφερε ότι αυτό θα διατεθεί σε νοσοκομείο στο Μπέρμιγχαμ. «Ο αρχηγός του συλλόγου Τζακ Γκρίλις αποδέχθηκε ότι η απόφασή του να βγει από το σπίτι του ήταν λανθασμένη και απολύτως αχρείαστη. Παραβίασε τις οδηγίες της κυβέρνησης, που είναι ξεκάθαρες και πρέπει να εφαρμόζονται πιστά από όλους», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.

Το γεγονός ότι ο Γκρίλις παραβίασε την καραντίνα αποκαλύφθηκε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του έπειτα τρακάρισμα. Ο ποδοσφαιριστής εκτιμάται ότι πήγε στο διαμέρισμα πρώην παίκτη της Άστον Βίλα, του Ρος ΜακΚόρμακ.


Η συγγνώμη του ποδοσφαιριστή

«Θέλω να πω πόσο βαθιά ντροπιασμένος είμαι για αυτό που συνέβη το σαββατοκύριακο», είπε ο Γκρίλις στο βίντεο της απολογίας του, που δημοσίευσε στα social media.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολη στιγμή για όλους, που είναι κλεισμένοι μέσα για τόσο πολύ. Δέχθηκα τηλεφώνημα από φίλο να πάω στο σπίτι του. Ήταν ηλιθιότητα ότι συμφώνησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής και κάλεσε τον κόσμο να μην κάνει το ίδιο λάθος και να μείνει στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ