H Miley θα τραγουδήσει γυμνή, το κοινό θα είναι γυμνό και μηχανήματα θα τους καταβρέχουν όλους με γάλα

H Miley θα τραγουδήσει γυμνή, το κοινό θα είναι γυμνό και μηχανήματα θα τους καταβρέχουν όλους με γάλα Facebook Twitter
14

Με τη συγκεκριμένη ποπ σταρ πλέον όλα μπορούν να "παίξουν". Έχει κάνει δεκάδες γυμνές φωτογραφίσεις, έχει προκαλέσει με δηλώσεις και εμφανίσεις και έχει καταφέρει να γίνει μέσα χρόνια ίσως η κορυφαία του κινήματος "λατρεύω να μισώ".

Τα νέα για τη θρασύτατη τραγουδίστρια είναι πως και πάλι αυτό που ετοιμάζει θα έχει σχέση με γυμνό, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι η μόνη χωρίς ρούχα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όσα αποκάλυψε στο instagram o frontman των Flaming Lips το επόμενο τους live θα είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους, αλλά και όσους δεν συμπαθούν το γάλα. Η μπάντα η οποία κυκλοφορεί ένα κομμάτι σε συνεργασία με τη Miley Cyrus θα τραγουδήσουν σε μια πολύ κλειστή περφόρμανς χωρίς να φοράνε καθόλου ρούχα. Ωστόσο γυμνοί θα είναι και οι θεατές που θα επιλεχθούν για να παρακολουθήσουν το σόου μια και όσα συμβούν στη συναυλία θα χρησιμοποιηθούν για το βίντεο"Milky Milky Milk", από τη συνεργασία της Miley Cyrus και των Her Ded Petz.

Σαν να μην έφτανε αυτό, και επειδή ο τίτλος το λέει ξεκάθαρα, στο βίντεο θα πρέπει να υπάρχει και γάλα, το οποίο κάπως θα πρέπει να ταιριάξει με το κόνσεπτ. Το δαιμόνιο μυαλό της τραγουδίστριας και ίσως των "μανατζαραίων" της σκέφτηκαν λοιπόν πως το γάλα θα δείχνει ωραίο πάνω στα γυμνά σώματα, οπότε αποφάσισαν πως όσοι είναι στη συναυλία θα λουστούν σε γάλα - ή έστω σε ένα υγρό που θα μοιάζει με γάλα.

Και επειδή όλα αυτά που διαρρέουν, ίσως να μην αρκετά η Miley χθες είπε να μας υπενθυμίσει πόσο κακό κορίτσι είναι και δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα τεράστιο bong.

H Miley θα τραγουδήσει γυμνή, το κοινό θα είναι γυμνό και μηχανήματα θα τους καταβρέχουν όλους με γάλα Facebook Twitter
Πολιτισμός
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Και στο επόμενο βίντεο κλιπ θα τραγουδάει κάνοντας κατακόρυφο ενώ θα ψιλοκόβει άνηθο και το κοινό θα σπάει αμύγδαλα στο γουδοχέρι κρατώντας τον ρυθμό... (τόσο μπροστά σου λέει...)
Δεν το κανει καλυτερα με γιαουρτια να πιασουν και τοπο;Μου θυμισε και τον πρωθυπουργο μας Νοβα με τα "γαλατα,γαργαλατα γαργαλατα",αφου μιλαμε για τεχνη!
Το αστείο είναι ότι την ίδια ιδέα αν την είχε κατεβάσει κανένας κουλτουριάρης "καλλιτέχνις", τώρα θα μιλάγαμε για το απύθμενο βάθος της τέχνης του.