Ένα σοκαριστικό ντοκουμέντο που φέρεται να είναι sex tape το οποίο δείχνει ότι ο R. Kelly είχε σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικο κορίτσι, έχει παραδοθεί στις αρχές του Σικάγο από τον δικηγόρο Michael Avenatti.

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία, το CNN και όσα δηλώνει ο δικηγόρος Michael Avenatti, το βίντεο διάρκειας 45 λεπτών δείχνει τον R Kelly σε πολλαπλές σεξουαλικές στιγμές με το κορίτσι.

 

Οι περιγραφές του βίντεο από το CNN σοκάρουν καθώς στο βίντεο, ο άντρας που εμφανίζεται γυμνός με το κορίτσι όχι μόνο έχει ερωτική συνεύρεση, αλλά επιδίδεται και σε σεξουαλικά παιχνίδια μαζί της ενώ εκείνη τον αποκαλεί «daddy.

 

To βίντεο έχει καταγράψει δύο σκηνές, μία στο σαλόνι και μια στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού που σύμφωνα με τον δικηγόρο που το παρέδωσε στις αρχές ανήκει στον τραγουδιστή. Σε ένα στιγμιότυπο ο άντρας στο βίντεο φέρεται να ζητά από το κορίτσι να ουρήσει πάνω του και έπειτα το κάνει ο ίδιος, γράφει το CNN το οποίο δηλώνει πως έχει δει το βίντεο, αλλά ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την ηλικία του κοριτσιού.

 

Ωστόσο το CNN γράφει πως σε αρκετά σημεία του βίντεο υπάρχουν συνομιλίες που αναφέρονται στην ερωτική σύντροφο του Kelly ως «14χρονη».

 

Το βίντεο φέρεται να συνδέεται με τις κατηγορίες για παιδική πορνογραφία εναντίον του τραγουδιστή, πριν από μια δεκαετία, αλλά ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις στην πρόσφατη  υπόθεση καθώς ο τραγουδιστής είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες.

 

Οι δικηγόροι του τραγουδιστή αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο και δηλώνουν πως δεν έχουν ενημερωθεί από τις αρχές για την ύπαρξη του, ενώ προειδοποιούν πως είναι αδίκημα ακόμη και για τους δημοσιογράφους να το βλέπουν και να μεταδίδουν το περιεχόμενό του.

 

Σημειώνεται πως το 2008 ο R Kelly κρίθηκε αθώος για παιδική πορνογραφία, ενώ κατηγορήθηκε ότι κατέγραφε σε βίντεο και φωτογράφιζε τις σεξουαλικές επαφές με ένα 14χρονο κορίτσι. Ο δικηγόρος ο οποίος τώρα εμφανίζεται να επιδιώκει τη νέα δίωξη του τραγουδιστή, ισχυρίζεται ωστόσο πως το νέο βίντεο είναι διαφορετικό και δεν σχετίζεται με αυτή την υπόθεση.

 

Ο τραγουδιστής φέρεται κατά το παρελθόν να έχει προχωρήσει σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με διάφορες άλλες γυναίκες, που τον κατηγόρησαν για κακοποιήσεις.

 

Το ντοκιμαντέρ «Surviving R. Kelly» με δεκάδες συνεντεύξεις από πρόσωπα που είχαν επαφές με τον καλλιτέχνη έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για τον τραγουδιστή ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες και κακοποιήσεις πολλών γυναικών. Η έρευνα των αρχών είναι σε εξέλιξη χωρίς να δίνονται πολλές πληροφορίες στον Τύπο.