Σερ: Αν εκλεγεί ξανά ο Τραμπ, θα φύγω από τη χώρα

Cher: «Η ζωή μου μοιάζει να είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο που υπήρξε ποτέ» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Με αφορμή το νέο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της η Σερ μίλησε στον Guardian μεταξύ άλλων και για τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Στη συνέντευξη, η Σερ δήλωσε ότι ίσως έχει γράψει ιστορία. «Η ζωή μου φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από οποιουδήποτε ανθρώπου στην ιστορία. Θα έπρεπε να μπω στο βιβλίο Γκίνες γι' αυτό. Και συνεχίζω ακόμα!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο, δεν κρύβει ότι τρέμει την πιθανότητα να επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ. «Την προηγούμενη φορά παραλίγο να πάθω έλκος», λέει αρχικά. «Αν εκλεγεί, ποιος ξέρει; Αυτή τη φορά θα φύγω (από τη χώρα)», συμπληρώνει. 

Στα 77 της χρόνια και με μια καριέρα έξι δεκαετιών πίσω της, η Σερ εξακολουθεί να βρίσκει νέους τρόπους να εκφράζεται. Έτσι, κυκλοφορεί το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της και εκείνη, μιας και όπως δηλώνει «όλοι έχουν από ένα».

«Έτσι, όταν τηλεφώνησε ο μάνατζερ μου και μου είπε, "Θα θέλαμε να το κάνεις αυτό", η απάντησή μου ήταν "Όχι!". Μου είπε, "Απλά σκέψου το". Έτσι, κάθισα κάτω και σκέφτηκα "τι μπορώ να κάνω που να είναι διαφορετικό;"», περιέγραψε.

Τα μισά τραγούδια του νέου της άλμπουμ είναι καινούργια, συμπεριλαμβανομένου του χορευτικού κομματιού «DJ, Play a Christmas Song». Άλλα κομμάτια του άλμπουμ είναι εντελώς απροσδόκητα, όπως μια διασκευή του εκστατικού «This Will Be Our Year» των Zombies, από το cult αριστούργημά τους «Oracle & Odyssey» του 1968, αναφέρει ο Guardian.

«Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήθελα αυτό το άλμπουμ να είναι διασκεδαστικό», επισημαίνει η Σερ

Το νέο της άλμπουμ περιλαμβάνει και μια διασκευή του «Christmas» (Baby Please Come Home), το οποίο αρχικά συμπεριλήφθηκε στο κλασικό χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Phil Spector το 1963, με την Darlene Love και τη 17χρονη τότε Σερ στα φωνητικά.

Τώρα, 60 χρόνια αργότερα, αυτή και η Love ερμηνεύουν το τραγούδι ως ντουέτο. Και η Σερ παραδέχεται ότι σιχαίνεται όταν ακούει άλλους να λένε τη φράση «το θυμάμαι σαν να είναι χθες», σε αυτή την περίπτωση, θυμάται ξεκάθαρα εκείνη την ηχογράφηση για το άλμπουμ του Spector.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του As You Like It στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του Σαίξπηρ στο Λονδίνο

Το As You Like It θα παρουσιαστεί στο The Space Theatre από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2026, ενώ η ομάδα ετοιμάζει και το Twelfth Night στη Βαρκελώνη την 1η Αυγούστου, στην πρώτη της εμφάνιση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
THE LIFO TEAM
Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Πολιτισμός / Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο συγγραφέας και ηθοποιός συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου 2025, αφού βρέθηκε στην τσάντα του ποσότητα ουσίας που περιείχε MDMA.
THE LIFO TEAM
Ο Camus, το Sirat και η επιστροφή της κινηματογραφικής αγωνίας

Πολιτισμός / Ο Καμύ του Φρανσουά Οζόν, το Sirat και η επιστροφή της κινηματογραφικής αγωνίας

Από το νέο The Stranger του François Ozon μέχρι το εφιαλτικό Sirat, το σινεμά δείχνει να ξαναβρίσκει μια παλιά του εμμονή: την αγωνία, τη ναυτία, την αίσθηση ότι ο κόσμος έχει χάσει το σταθερό του νόημα. Και ίσως αυτό να μην είναι καθόλου τυχαίο.
THE LIFO TEAM
Fairuz: όταν ο ύμνος της λιβανέζικης αντοχής αρχίζει να ακούγεται σαν θρήνος

Πολιτισμός / Fairuz: όταν ο ύμνος της λιβανέζικης αντοχής αρχίζει να ακούγεται σαν θρήνος

Το πιο εμβληματικό πατριωτικό τραγούδι της Fairuz δεν ακούγεται πια για όλους ως ύμνος ελπίδας. Για πολλούς νεότερους Λιβανέζους, το Bahebak Ya Lebnan κουβαλά πλέον μαζί του τον πόλεμο, τη νοσταλγία και την εξάντληση μιας χώρας που μοιάζει να επιστρέφει ξανά και ξανά στην ίδια πληγή.
THE LIFO TEAM
Ο Bruce Springsteen ξανακάνει το ροκ πολιτική πράξη

Πολιτισμός / Ο Bruce Springsteen ξανακάνει το ροκ πολιτική πράξη

Με νέα πολιτικά τραγούδια, ανοιχτές επιθέσεις στον αυταρχισμό και μια περιοδεία που ξεκινά από τη Μινεάπολη, ο Springsteen επιστρέφει όχι ως θρύλος της ροκ που αναπολεί το παρελθόν, αλλά ως καλλιτέχνης που επιμένει να μιλά στο παρόν.
THE LIFO TEAM
Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Πολιτισμός / Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Το νέο Tristan του Met δεν πουλά μόνο Wagner και μεγάλα ονόματα, αλλά μια ολόκληρη αισθητική μηχανή: μαχαίρια, διπλασιασμούς, προβολές, σωσίες και εικαστικές αναφορές που πηγαίνουν από τη Marina Abramovic ως το American Psycho.
THE LIFO TEAM
Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Πολιτισμός / Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Χάρη στην ευνοϊκή τοποθεσία της, που προσφέρει ένα φυσικό λιμάνι, αλλά και ένα ύψωμα που συνέβαλε στην αμυντική της ικανότητα, η θέση αυτή κατοικήθηκε ήδη από τους προϊστορικούς, με μία συνέχεια έως τους ιστορικούς χρόνους
THE LIFO TEAM
Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Πολιτισμός / Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Η νέα συνεργασία της Evian με τον Jeff Koons φέρνει το Balloon Dog σε ροζ και μπλε εκδοχή πάνω σε συλλεκτικές φιάλες still και sparkling water. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: art branding για τραπέζια που θέλουν να φαίνονται πιο ακριβά απ’ ό,τι είναι.
THE LIFO TEAM
Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Πολιτισμός / Μουσείο στο Μόναχο επιστρέφει πίνακα που πουλήθηκε στα χρόνια του ναζισμού

Το Interieur mit Kindern (Die Geschwister) βρισκόταν από το 1972 στις Βαυαρικές Κρατικές Συλλογές Ζωγραφικής. Τώρα επιστρέφει στους απογόνους του Goldschmidt, μετά την έρευνα που έδειξε ότι η πώλησή του συνδέεται άμεσα με τις διώξεις του ναζιστικού καθεστώτος.
THE LIFO TEAM
Το Λούβρο κρατά το στέμμα, αλλά η πολιτιστική αίγλη μετακινείται

Πολιτισμός / Το Λούβρο κρατά το στέμμα, αλλά η πολιτιστική αίγλη μετακινείται

Τα 100 πιο δημοφιλή μουσεία του κόσμου υποδέχθηκαν πάνω από 200 εκατ. επισκέπτες το 2025, όμως το πραγματικό νέο δεν είναι μόνο ότι το Λούβρο έμεινε πρώτο. Είναι ότι η Σεούλ, η Σαγκάη και το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δείχνουν πού μετακινείται σήμερα ο παγκόσμιος πολιτιστικός πυρετός.
THE LIFO TEAM
Γιατί η συλλογή Gelman με έργα της Frida Kahlo δεν έμεινε στο Μεξικό

Πολιτισμός / Γιατί η συλλογή Gelman με έργα της Frida Kahlo δεν έμεινε στο Μεξικό

Με αφορμή νέα ανοιχτή επιστολή και τη δημόσια πίεση που μεγαλώνει, η υπόθεση της Gelman Collection επιστρέφει όχι μόνο ως θέμα της αγοράς τέχνης, αλλά ως ερώτημα για το ποιος αποφασίζει τελικά για την τύχη μιας εμβληματικής πλευράς της μεξικανικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
THE LIFO TEAM