Σερ: Αν εκλεγεί ξανά ο Τραμπ, θα φύγω από τη χώρα

Cher: «Η ζωή μου μοιάζει να είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο που υπήρξε ποτέ» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Με αφορμή το νέο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της η Σερ μίλησε στον Guardian μεταξύ άλλων και για τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Στη συνέντευξη, η Σερ δήλωσε ότι ίσως έχει γράψει ιστορία. «Η ζωή μου φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από οποιουδήποτε ανθρώπου στην ιστορία. Θα έπρεπε να μπω στο βιβλίο Γκίνες γι' αυτό. Και συνεχίζω ακόμα!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο, δεν κρύβει ότι τρέμει την πιθανότητα να επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ. «Την προηγούμενη φορά παραλίγο να πάθω έλκος», λέει αρχικά. «Αν εκλεγεί, ποιος ξέρει; Αυτή τη φορά θα φύγω (από τη χώρα)», συμπληρώνει. 

Στα 77 της χρόνια και με μια καριέρα έξι δεκαετιών πίσω της, η Σερ εξακολουθεί να βρίσκει νέους τρόπους να εκφράζεται. Έτσι, κυκλοφορεί το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της και εκείνη, μιας και όπως δηλώνει «όλοι έχουν από ένα».

«Έτσι, όταν τηλεφώνησε ο μάνατζερ μου και μου είπε, "Θα θέλαμε να το κάνεις αυτό", η απάντησή μου ήταν "Όχι!". Μου είπε, "Απλά σκέψου το". Έτσι, κάθισα κάτω και σκέφτηκα "τι μπορώ να κάνω που να είναι διαφορετικό;"», περιέγραψε.

Τα μισά τραγούδια του νέου της άλμπουμ είναι καινούργια, συμπεριλαμβανομένου του χορευτικού κομματιού «DJ, Play a Christmas Song». Άλλα κομμάτια του άλμπουμ είναι εντελώς απροσδόκητα, όπως μια διασκευή του εκστατικού «This Will Be Our Year» των Zombies, από το cult αριστούργημά τους «Oracle & Odyssey» του 1968, αναφέρει ο Guardian.

«Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήθελα αυτό το άλμπουμ να είναι διασκεδαστικό», επισημαίνει η Σερ

Το νέο της άλμπουμ περιλαμβάνει και μια διασκευή του «Christmas» (Baby Please Come Home), το οποίο αρχικά συμπεριλήφθηκε στο κλασικό χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Phil Spector το 1963, με την Darlene Love και τη 17χρονη τότε Σερ στα φωνητικά.

Τώρα, 60 χρόνια αργότερα, αυτή και η Love ερμηνεύουν το τραγούδι ως ντουέτο. Και η Σερ παραδέχεται ότι σιχαίνεται όταν ακούει άλλους να λένε τη φράση «το θυμάμαι σαν να είναι χθες», σε αυτή την περίπτωση, θυμάται ξεκάθαρα εκείνη την ηχογράφηση για το άλμπουμ του Spector.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM