Μet Gala 2017: Λίγο πριν το διασημότερο και πιο φωτογραφημένο κόκκινο χαλί της Νεάς Υόρκης

Μet Gala 2017: Λίγο πριν το διασημότερο και πιο φωτογραφημένο κόκκινο χαλί της Νεάς Υόρκης Facebook Twitter
0
Μet Gala 2017: Λίγο πριν το διασημότερο και πιο φωτογραφημένο κόκκινο χαλί της Νεάς Υόρκης Facebook Twitter

Σχεδιαστές, στιλίστες, βοηθοί και διασημότητες προετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα από τα διασημότερα κόκκινα χαλιά τηςπροτεοιμασίες  χρονιάς που στρώνεται έξω από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.

Το Met Gala 2017 εγκαινιάζει την φετινή έκθεση που είναι αφιερωμένη στον οίκο Comme des Garçons και τη θρυλική σχεδιάστρια Rei Kawakubo. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σπάνια κίνηση, αφού αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά στα χρονικά που το ΜΕΤ αποτίει φόρο τιμής σε σχεδιαστή εν ζωή. Η πρώτη φορά ήταν το 1983 που είχε διοργανωθεί έκθεση γύρω από το έργο του Yves Saint Laurent.

Το opening της έκθεσης «Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between» ξεκινά με το μεγάλο πάρτι που για ακόμη μια φορά έχει για οικοδέσποινα την ισχυρή της μόδας Anna Wintour. Συνοικοδεσπότες της φετινής, λαμπερής εκδήλωσης, θα είναι επίσης οι Katy Perry, Pharrell Williams, Caroline Kennedy, Gisele Bundchen και Tom Brady.

Ποιοι είναι καλεσμένοι; Ισχυροί επιχειρηματίες και άνθρωποι της μόδας και της τέχνης, αλλά και η ελίτ του Χόλιγουντ. Η φετινή λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ονόματα των Brie Larson, Gwyneth Paltrow, Frances Bean Cobain, Courtney Love, Bella και Gigi Hadid, Chrissy Teigen, Dakota Johnson, Hailee Steinfeld, Lorde, Hailey Baldwin, Paris Jackson, Ruth Negga, Sarah Paulson, Zendaya, Zoe Kravitz, Celine Dion και Kim Kardashian. Όμως συνολικά οι καλεσμένοι είναι περίπου 600 και κάθε χρόνο αποκαλύπτονται την τελευταία στιγμή τα μεγάλα ονόματα.

Οι αφίξεις του 2016:

 

Αυτή η γιορτή της τέχνης και της μόδας είναι πιο φωτογραφημένη ακόμη και από τα Όσκαρ και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τις σταρ που θέλουν με την εμφάνισή τους να κερδίσουν τα φλας των φωτογράφωμ. Αυτό έχει οδηγήσει σε μερικές ακραία εκκεντρικές και τολμηρές επιλογές τα τελευταία χρόνια.

Αυτή τη στιγμή πάντως, σύμφωνα με τη Vogue, οι διοργανωτές έχουν να λύσουν έναν πιο περίπλοκο γρίφο: ποιος θα καθίσει πού και ποιες θα είναι οι παρέες στα τραπέζια.

Μet Gala 2017: Λίγο πριν το διασημότερο και πιο φωτογραφημένο κόκκινο χαλί της Νεάς Υόρκης Facebook Twitter

Δημιουργώντας ένα διάγραμμα καθισμάτων μπορεί να ακούγεται σαν ένα απλό έργο, αλλά όταν πρόκειται για το πού θα φιλοξενηθούν εκατοντάδες ηθοποιοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες, απαιτούνται ακριβείς δεξιότητες, διπλωματία και σωστή προσέγγιση. Ο στόχος εδώ, είναι να μπορούν οι καλεσμένοι να διασκεδάζουν και να περάσουν όμορφα. «Προσπαθούμε πραγματικά να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά ποιος κάθεται δίπλα στον άλλον, λέει η Eaddy Kiernan, η επικεφαλής διοργανώτρια του δείπνου στο φετινό Met Gala. Και όπως αποκαλύπτει το πλάνο έχει αρχίσει να στήνεται από το Δεκέμβριο, με το πού έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα των προσκεκλημένων.

Η ιστορία του Met Gala σε 1 λεπτό:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πολιτισμός / Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πώς οι φανταστικοί ήρωες των βιβλίων διαμορφώνουν τις απαιτήσεις μας απέναντι στο «τέλειο σύντροφο;» - Να είναι ευγενικός και τζέντλεμαν; Να είναι «αλήτης» ή να είναι ο καλύτερός μας φίλος;
LIFO NEWSROOM
Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2025: Η πρόσληψη του παρελθόντος – Η σήμερον ως αύριον και ως χθες

Πολιτισμός / Το «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Με συνολικά 140 εκδηλώσεις, το φετινό πρόγραμμα διατρέχει πολλαπλά πεδία καλλιτεχνικής έκφρασης και αναδεικνύει τη δημιουργική πολυφωνία του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. 
LIFO NEWSROOM
Νίκος Καραθάνος

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: «Τζένη Τζένη» - η θρυλική κωμωδία έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου

Μια αισθηματική κωμωδία-σταθμός έρχεται στο θέατρο μετά από 60 χρόνια, με την ανατρεπτική ματιά του σημαντικού και πολύ αγαπημένου Έλληνα σκηνοθέτη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ