Η Ριάνα εντυπωσιάζει με το έκτο της εξώφυλλο στη Vogue

Η Ριάνα εντυπωσιάζει με το έκτο της εξώφυλλο στη Vogue Facebook Twitter
0

Η Ριάνα σπάει ένα ρεκόρ των media κάνοντας το έκτο  εξώφυλλό της στο περιοδικό Vogue, σε σύντομο σχετικά διάστημα.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνόδευσε αυτή τη δημοσίευση γράφοντας τα εξής: «Είμαι πραγματικά υπερήφανη που βρίσκομαι σε ακόμη ένα εξώφυλλο του @voguemagazine». Μάλιστα, στη φωτογραφία αυτή η γνωστή τραγουδίστρια φορά ένα δικό της δημιούργημα από την εταιρία Fenty Beauty. 

Στη λήψη που έγινε για το εξώφυλλο, η Ριάνα φοράει ένα τούλι-κουκούλα, το οποίο και έχει συνδυάσει με ένα λαμπερό make up look. Κάτω από αυτήν την κουκούλα φαίνονται τα μαύρα της μαλλιά και τα μακριά της σκουλαρίκια, ενώ η ίδια επέλεξε να κεντράρει στον φακό του φωτογράφου. 

Χάρη σε αυτό το έκτο της εξώφυλλο, η Ριάνα εξακολουθεί να διατηρεί το ρεκόρ με το μεγαλύτερο αριθμό εξωφύλλων στην Αμερικανική Vogue που να αφορά σκουρόχρωμες γυναίκες. 

Τα προηγούμενα εξώφυλλά της στο Αμερικανικό περιοδικό ήταν τον Απρίλιο του 2011, τον Νοέμβριο του 2012, τον Μάρτιο του 2014, τον Απρίλιο του 2016 και τον Ιούνιο του 2018. Τέλος, το νέο εξώφυλλο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 16 Οκτωβρίου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So proud to be on another cover of @voguemagazine wearing my own designs from @fenty !!! On stands October 16th! Photographer : @ethanjamesgreen Fashion Editor: @tonnegood Hair: @yusefhairnyc Makeup: Kanako Takase

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Με πληροφορίες από το Design Taxi

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ