H Rihanna είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου - Μεγαλύτερη περιουσία και από την Μαντόνα

H Rihanna είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου - Μεγαλύτερη περιουσία και από την Μαντόνα Facebook Twitter
0

Η Rihanna είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, όπως μεταδίδει το περιοδικό Forbes.

Σε ηλικία 31 ετών, η κατά κόσμον Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της σε ηλικία Μαντόνα (570 εκατομμύρια), Σελίν Ντιόν (450 εκατομμύρια) και την Μπιγιονσέ (400 εκατομμύρια).

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Rihanna προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της, εξηγεί το Forbes. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty. Μετά την εντυπωσιακή είσοδό της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2003, η σταρ με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, μετέτρεψε την επιτυχία της στο πεντάγραμμο σε επιχειρηματικό χρυσό, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της ειδών μακιγιάζ Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Διαδίκτυο και μέσω της αλυσίδας Sephora. Το Fenty Beauty, έπειτα από 18 μήνες ύπαρξης, είχε κύκλο εργασιών στα περίπου 570 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Η Rihanna προχώρησε και σε μια συνεργασία με τον LVMH για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι που θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η διαδικτυακή μπουτίκ έχει ανοίξει από τις 29 Μαΐου.

«Θέλω απλά να βλέπω τα πράγματα από τη δική μου οπτική. Είμαι μια μαύρη νέα γυναίκα που λατρεύει και υιοθετεί τις ιδέες και την ενέργεια των νέων και θέλω να τις μετατρέψω σε κάτι το πολυτελές για έναν οίκο ειδών πολυτελείας» είχε πρόσφατα δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ

Πολιτισμός / Το υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στη συντήρηση της μοναδικής ξυλόγλυπτης εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην Καστοριά

Η Λίνα Μενδώνη υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία του μνημείου, επισημαίνοντας ότι ο Ναός Αγίου Γεωργίου Ομορφοκκλησιάς αποτελεί βυζαντινό μοναστηριακό ναό που έχει υποστεί φθορές κυρίως από πυρκαγιές κατά την περίοδο της Οθωμανικής κυριαρχίας
THE LIFO TEAM
Firestarter: Το βίντεο που τρόμαξε το BBC και γέννησε τον Keith Flint όπως τον θυμόμαστε

Πολιτισμός / Firestarter: Το βίντεο που τρόμαξε το BBC και γέννησε τον Keith Flint όπως τον θυμόμαστε

Στα 30 χρόνια του Firestarter, νέες μαρτυρίες και αρχειακό υλικό ξαναφέρνουν στο προσκήνιο το γύρισμα που μετέτρεψε τον Keith Flint από μέλος των Prodigy σε μία από τις πιο ακραίες και αναγνωρίσιμες εικόνες της βρετανικής ποπ κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Πίνακας που παρουσιαζόταν ως αντίγραφο ίσως είναι τελικά αυθεντικός Ρέμπραντ

Πολιτισμός / Πίνακας που παρουσιαζόταν ως αντίγραφο ίσως είναι τελικά αυθεντικός Ρέμπραντ

Δύο σχεδόν ίδιες εκδοχές του Old Man with a Gold Chain εκτίθενται μαζί στο Σικάγο και ένας κορυφαίος μελετητής υποστηρίζει ότι η δεύτερη, που αποδιδόταν στο εργαστήριο του Ρέμπραντ, είναι έργο του ίδιου του ζωγράφου
THE LIFO TEAM
Το Buckingham Palace επανασυστήνει το στιλ της Ελισάβετ Β΄

Πολιτισμός / Η έκθεση που ξαναδιαβάζει το στιλ της Ελισάβετ Β΄

Το Buckingham Palace ανοίγει το αρχείο της Ελισάβετ Β΄ και μαζί μια πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση: μήπως η πιο “σταθερή” γυναίκα του περασμένου αιώνα ήταν τελικά και μία από τις πιο συνειδητές αρχιτέκτονες της εικόνας της;
THE LIFO TEAM
ΚΙΜ ΝΟΒΑΚ ΣΙΝΤΝΕΙ ΣΟΥΙΝΙ ΤΑΙΝΙΑ

Πολιτισμός / Κιμ Νόβακ: «Εντελώς λάθος επιλογή για να με υποδυθεί» η Σίντνεϊ Σουίνι – «Ξεχωρίζει υπερβολικά πάνω από τη μέση»

Η ταινία «Scandalous», που σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κόλμαν Ντομίνγκο, θα αφηγείται τη σχέση της Νόβακ με τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ τη δεκαετία του '50
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ

Πολιτισμός / «Η Μαρινέλλα είναι το ελληνικό τραγούδι»: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την σπουδαία ερμηνεύτρια

Η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε υποστεί εγκεφαλικό τον Σεπτέμβριο του 2024 κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο και έκτοτε αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της
THE LIFO TEAM